Cine o va asista la naștere pe Ducesa de Cambridge? Detalii inedite despre bebelușul nr.3

Momentul venirii pe lume al celui de-al treilea bebeluș al Ducilor de Cambridge se apropie cu pași repezi. De aceea, Kate și William au pus deja la punct toate detaliile fericitului eveniment, de la locul nașterii până la camera bebelușului.

La nașterea Prințului George / mobila cu tematica Beatrix Potter, aleasă pentru el

Astfel, potrivit declarațiilor unor apropiați, Ducesa de Cambridge va naște, ca și-n cazul celorlalte dăți, în spitalul St. Mary`s. Aceasta are deja un salon ultra-exclusiv pregătit pentru ea la Lindo Wing. Și-n privința echipei medicale, Kate a avut aceleași preferințe, rugându-l pe doctorul Alan Fathing (54) s-o asiste la naștere, așa cum s-a întâmplat în cazul venirii pe lume Prințului George și-a surioarei sale, Prințesa Charlotte.

Aceeași bonă. Maria Borrallo

Cât despre ajutorul de după naștere, Kate se bazează tot pe bona copiilor, Maria Borrallo, dar și pe o asistentă medicală, care va locui cu ei la Kensington Palace, apartament 1A. ”Nu simt că ar avea nevoie de încă o bonă. Cum George și Charlotte sunt la școală, ei simt că se pot descurca cu totul, ca și până acum”, a declarat o sursă din anturajul lor.

Coșulețul ”Blue Almonds Moses”

În ceea ce privește camera bebelușului nr. 3, se pare că Ducii de Cambridge n-au vrut să mai investească niciun ban, amenajând-o cu haine și jucării ce le-au aparținut lui George și lui Charlotte. ”E plină de lucrurile lui George și Charlotte”, spune respectiva sursă. Ne așteptăm, așadar, ca-n cameră să regăsim coșulețul ”Blue Almonds Moses” pe care Kate l-a cumpărat înainte de nașterea lui George, dar și mobilă creată de designerul Ben Pentreath, cel care a decorat și casa Ducilor din Norfolk. Sau poate mobila cu tematică Beatrix Potter, pe care a ales-o pentru Prințul George, în 2013. Cât despre culorile alese, știm că Ducesa e Cambridge preferă nuanțele neutre pentru camerele bebelușilor.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA