Cine sunt cei cinci nepoți rar văzuți în public ai Reginei Camilla?

31 octombrie, 2022

Noua regină consoartă are nu mai puțin de zece nepoți, dacă-i punem la număr și pe cei de soț, ai Regelui Charles. 

Camilla a vorbit deseori despre împlinirea pe care i-o dă faptul că este bunică și despre cât de mult îi place să-și „răsfățe” micii nepoți. Regina Consoartă poate fi considerată și bunica copiilor Prințului William și ai Prințului Harry, deoarece s-a căsătorit cu bunicul lor, Regele Charles, în 2005, înainte de a se naște vreunul dintre ei, dar are și nepoți biologici care trăiesc feriți de lumina reflectoarelor.

nepotii camillei profimedia 0699426927 jpg

După cum bine știm, Camilla a fost soția lui Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995, iar fostul cuplu a avut împreună doi copii.

Fiul lor cel mare, scriitorul și criticul culinar Tom Parker-Bowles, s-a născut în 1974 și s-a căsătorit cu editorul de reviste Sara Buys în 2005, dar perechea a divorțat în 2018.

Înainte să se despartă, Tom și Sara au avut o fiică, Lola, născută în 2007, și un fiu, Frederick, venit pe lume în 2010. Al doilea copil al Reginai Camilla, Laura, de profesie curator de artă, s-a născut 1978 și s-a căsătorit în 2006 cu contabilul Harry Lopes. Fiica Laurei, Eliza, s-a născut în 2008, iar gemenii Gus și Louis au venit pe lume anul viitor.

Eliza a fost, de altfel, și domnișoară de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton de pe 29 aprilie 2011, când nepoata Camillei avea doar trei ani.

Deși cei cinci nepoți Parker-Bowles nu sunt văzuți prea mult în public, Tom și Laura și familiile lor au participat la înmormântarea Reginei Elisabeta, pe 19 septembrie.

nepoții camillei profimedia 0699356673 jpg

Citată de publicația Tatler, Camilla a spus despre nepoții ei: „Este foarte drăguț (să fii bunică) pentru că nu ai întreaga responsabilitate. Poți să petreci cu ei un timp minunat, să-i răsfeți și să le oferi toate lucrurile pe care părinții lor nu le permit.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg