Cine sunt nepoatele lui Grace Kelly care trec aproape neobservate la Palatul de Monaco

11 aprilie, 2023

Familia princiară din Monaco este una foarte numeroasă, care nu se oprește la Prințul Albert, Prințesa Charlene și copiii lor.

Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg

Noua generație a dinastiei Grimaldi conține și nume mai puțin cunoscute la palatul monegasc, însă cu același grad de rudenie cu cea mai celebră figură din Monaco, legendara Grace Kelly.

Nu doar fiicele acesteia, Prințesa Stéphanie și Prințesa Caroline, amintesc de fostul superstar de la Hollywood, care a părăsit Cetatea Filmului pentru a se căsători cu Prințul Rainier al III-lea de Monaco.

Regretata Prințesă de Monaco are și numeroși nepoți, cea mai strălucitoare dintre aceștia fiind Charlotte Casiraghi, fiica lui Caroline, o tânără de o frumusețe incontestabilă.

Dacă pe Charlotte o cunoaște toată lumea, verișoarele ei ceva mai tinere, Pauline Ducruet și Camille Gottlieb, fiicele Prințesei Stéphanie, nu sunt chiar niște figuri foarte populare printre admiratorii regali. Și asta pentru că cele două tinere sunt și niște membre ale familiei princiare ceva mai discrete, la fel cum se întâmplă și cu mama lor, în aceste zile. 

Camille Gottlieb este fiica în vârstă de 24 de ani a Prințesei Stéphanie cu fostul ei bodyguard, Jean Raymond Gottlieb, iar sora sa de mamă, Pauline Ducruet, în vârstă de 28 de ani, provine din căsnicia prințesei cu un alt fost bodyguard, Daniel Ducruet.

Stephanie și Ducruet au devenit părinți de două ori, înainte să ajungă la altar: primul s-a născut fiul lor, Louis, în 1992, apoi a venit pe lume și fiica Pauline, în 1994. Cu toate acestea, mariajul prințesei cu fostul ei bodyguard a durat doar un an, din 1995 până în 1996, când fiica lui Grace Kelly a cerut divorțul pe motiv de infidelitate a soțului ei.

Grace Kelly și Prințul Rainier de Monaco, alături de fiii lor: Albert, Caroline și mezina Stephanie
Grace Kelly și Prințul Rainier de Monaco, alături de fiii lor: Albert, Caroline și mezina Stephanie

Ei bine, cea mai recentă apariție a surorilor Camille și Pauline a fost la liturghia oficiată în memoria bunicului lor, Prințul Rainier, care a avut loc pe 5 aprilie, la Catedrala din Monte-Carlo. Puțini admiratori regali le-au recunoscut la reuniunea familială pe fiicele lui Stephanie, două prezențe rezervate, așa cum sunt de cele mai multe ori, în existența lor din principat.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg