Circ la Palat! Familia de Monaco a celebrat lunga sa istorie cu cea mai longevivă formă de divertisment

15 ianuarie, 2024

Prințul Albert și Prințesa Charlène de Monaco s-au bucurat împreună cu copiii lor de festivalul tradițional de circ pe care familia Grimaldi îl adoră.

Prinții Jacques și Gabrilla s-au distrat privind la spectacolul acrobatic de circ. FOTO: Getty Image
Prinții Jacques și Gabrilla s-au distrat privind la spectacolul acrobatic de circ. FOTO: Getty Image

În 1947, Prințul Rainier de Monaco a creat Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo, un spectacol de care familia Grimaldi a fost întotdeauna strâns legată și care sâmbătă, 13 ianuarie, a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare. Acest eveniment i-a adus pe Prințul Albert și pe Prințesa Charlène de Monaco împreună cu alți membri ai familiei la Palatul Princiar, pentru a se bucura de diverse numere de circ prezentate la porțile acestuia.

Cuplul regal a fost însoțit de copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella. Cei mici, ca de fiecare dată când apar în public, au fost din nou în centrul atenției, fiind fascinați de acrobații, de costume, de defilarea carelor alegorice și, mai ales, de marii elefanți pe care i-au văzut de aproape. Spectacolul a fost finalul perfect al festivităților care au marcat centenarul nașterii prințului Rainier.

Alături de Prințesa Charlène, Prințul Albert, Jacques și Gabriella s-a aflat și Prințesa Stéphanie de Monaco, președinta de onoare a festivalului din 2006, de copiii ei, Camille Gottlieb și Louis Ducruet, precum și de Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi cu fiii lor, Stefano și Francesco.

Pentru această ocazie, Prințesa Charlène a optat pentru un look care nu dă greș niciodată, un palton de culoare camel închis la două rânduri de nasturi, pe care l-a purtat peste haine negre. Stilul lui Charlène a fost mult mai șic de cel al cumnatei sale, Prințesa Stéphanie, care a optat pentru un confort absolut într-un look sportiv format din jeanși albaștri, pantofi sport negri, o bluză de lână albastră și o căciulă de lână gri.

Prințesa Charlène a fost foarte atentă la copiii ei, care au împlinit recent nouă ani, o vârstă ideală pentru a se bucura de acest eveniment de circ într-un mod mai special. Jacques și-a pus chiar și nasul roșu tipic de clovn, pentru a se distra (vezi fotografia de la balcon). Micuța Gabriella, care purta cizme negre și o haină gri cu imprimeu animal print, a fost foarte impresionată de elefanți.

Deși Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi și fiii lor, Stefano și Francesco, nu au pozat pentru fotografia de familie, aceștia au fost văzuți la balconul Palatului, de unde s-au bucurat de spectacol.

Această apariție publică a Prințului Albert și a Prințesei Charlène vine după o călătorie pe care au făcut-o împreună cu copiii lor în Antarctica, în cadrul unei deplasări organizate de Muzeul Oceanografic.

FOTO: Getty Images, Palais Pricier/Frédéric Nebinger, Mika Alesi, Charly Gallo, Stéphane Danna



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg