Ciudăţeniile pe care le au membrii familiilor regale

1 iulie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Sunt oameni ca noi! Cu bune şi... obiceiuri cel puţin ciudate. Fie că e vorba despre un trecut neobişnuit, fie că vorbim despre un prezent care lasă loc de întrebări, toţi aceşti prinţi şi prinţese păstrează nişte secrete greu de crezut!  

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei este clarvăzătoare

image

În copilăria sa, călărea cai şi, mai mult de-atât, comunica cu ei. Sau cel puţin asta spunea cea care susţinea că găsise o modalitatea de-a vorbi cu toate animalele. Dar asta nu e nimic! Tot caii au fost cei care o învăţaseră să vorbească cu... îngerii, ceea ce a devenit activitatea ei principală. Martha Louise a Norvegiei a scris cel puţin două cărţi despre îngeri, iar, în 2007, a anunţat că plănuieşte să deschidă o Şcoală a Îngerilor. Ceea ce a şi făcut!

image

Astfel, pentru “numai” 4.150 de dolari toată lumea avea posibilitatea de-a intra în contact cu îngerii. Iar, dacă nu reuşea asta, ei bine, era vina lor, nu erau destul de deschişi experienţei de acest fel. Norvegienii n-au tratat deloc cu indiferenţă apariţia unei asemenea şcoli conduse de ea. Cei mai mulţi au fost foarte încântaţi de iniţiativa Prinţesei şi i-au sugerat acesteia să renunţe la responsabilităţile regele pentru a-şi urma cu adevărat chemarea. Iar alţii au denumit-o un real mesager venit direct din Iad.

image

Prinţesa Sofia a Suediei a făcut bani din imaginea ei sexy

image

Dacă unii şi-au ridicat sprâncenele atunci când Prinţul Harry s-a însurat cu o americancă divorţată, cum ar fi reacţionat oare familia regală britanică dacă ar fi fost în situaţia de-a primi în rândurile ei o persoană ca Prinţesa Sofia a Suediei? Dar ce-a făcut ea atât de regretabil?

image

Păi, înainte de-a se mărita cu Prinţul Carl Philip, Sofia a avut o viaţă... să zicem palpitantă. Conform celor de la The Guardian, ea are tatuaje, ceea ce o face una dintre foarte puţinele membre ale familiilor regale din lume care au astfel de desene pe trup. Dar asta e o nimica toată pe lângă fosta ei profesie!

image

Ea trăia din imaginile sexy pe care le vindea revistelor pentru bărbaţi. Mai exact era un model topless, care a ajuns, la un moment dat, chiar să se sărute cu starul de filme porno Jenna Jameson, în Las Vegas. Ups!

Prinţesa Masako a Japoniei nu se descurcă cu responsabilităţile regale

image

Înainte de-a deveni membră a familiei regale japoneze, Masako a avut o viaţă minunată, care s-a încheiat, însă, în momentul în care a fost selectată dintre 100 de virgine ca să îl întâlnească pe Prinţul Naruhito, în 1986. Pentru Prinţ a fost dragoste la prima vedere, pentru ea, nici vorbă de aşa ceva!

Masako e foarte deşteaptă şi, la acel moment, voia să se concentreze pe educaţia ei şi cariera absolut promiţătoare, însă n-a avut noroc de aşa ceva odată ce a fost aleasă de Prinţ. Şapte ani l-a tot refuzat pe Prinţ, timp în care a intrat la Harvard şi Oxford şi a învăţat şase limbi străine, după care a îmbrăţişat o carieră diplomatică. Însă totul s-a schimbat în momentul în care familia regală a început să facă presiuni asupra tatălui ei.

image

Ea a cedat, într-un final, insistenţelor Prinţului. Şi rău a făcut, pentru că viaţa ei a fost de-atunci un adevărat coşmar! Tot ce se aştepta de la ea era să producă un moştenitor, lucru care nu i-a fost deloc uşor. După o perioadă îndelungată de infertilitate, a născut totuşi o fetiţă. Dar, din păcate, nimeni nu s-a bucurat cum ar fi fost normal, pentru că o fată nu e la fel de apreciată precum ar fi fost un băiat.

image

Nu-i de mirare că, în asemenea circumstanţe, Prinţesa s-a simţit atât de încorsetată la palat, încât nu l-a părăsit timp de un deceniu! Trist, nu?

Prinţul Charles are... nevoi speciale

image

La propriu! Şi asta mai ales când călătoreşte. Când eşti obişnuit, de mic, cu luxul, cam greu să renunţi la el pe parcursul vieţii, nu? În primul rând, Prinţul vrea să doarmă bine oriunde ajunge să rămână peste noapte. Motiv pentru care îşi cară cu el peste tot saltelele preferate. Mai mult de-atât, are un scaun special de toaletă la care nu renunţă nici în ruptul capului. Şi nici nu-şi imaginează vreodată că va trăi vremurile crunte în care să fie nevoit să renunţe la hârtia igienică favorită.

image

Având în vedere că trebuie să se schimbe chiar şi de cinci ori pe zi, ia cu el în călătorii un întreg dulap de haine. De asemenea, nu pleacă de-acasă fără două fotografii dragi lui – cu peisaje scoţiene.

Şi, dacă toate astea nu vi s-au părut nelalocul lor, ce ziceţi de faptul că Charles vorbeşte cu plantele? Nu am născocit eu asemenea grozăvie, ci chiar el a recunoscut-o: “Vorbesc cu plantele şi copacii şi ascult ceea ce au ei să-mi spună”, a declarat cel care susţine că are asemenea obicei tocmai pentru a-şi menţine sănătatea mentală. Really??

image

Prinţul Harry era rasist

image

Asta până să se însoare cu o femeie mulatră, bineînţeles! În tinereţile lui nebune, Prinţul a dat dovadă de un rasism cras. La o petrecere, s-a dus costumat într-o uniformă nazistă, cu svastica pe braţ, ceea ce a cauzat un scandal-monstru la nivel global. Dar nu s-a învăţat minte, pentru că ulterior, într-un documentar realizat în armată, i-a numit pe nişte soldaţi “paki” (de la pakistanezi) şi altuia i-a spus “arăboi”.

image


Recente pe Ok! Magazine

Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex