Codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte angajații lui Kate Middleton și ai Prințului William

24 noiembrie, 2023

Prințului William și lui Kate Middleton le place ca angajații lor să se îmbrace într-un anumit fel atunci când lucrează în casa familiei, acolo unde locuiesc și copiii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg

Prințul William și Kate Middleton au un cod vestimentar strict pentru toți membrii personalului din casa lor. Totodată, se știe că nu este niciun secret că există o serie de reguli pe care familia regală trebuie să le respecte - de la permisiunea de a face cereri în căsătorie, de a ieși în public și fără semnături pentru fanii regali. Așadar, există și anumite reguli când vine vorba de reședințele lor private.

Cu toate acestea, Prințului William și Kate Middleton le place să păstreze un aer casual atunci când sunt acasă cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În cartea sa, "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", jurnalistul regal Valentine Low a dezvăluit că prințul și prințesa de Wales încearcă să cultive un cadru informal la reședința lor. Pentru a realiza acest lucru, cuplul le-ar fi cerut angajaților regali să nu poarte ținute formale la domiciliul lor, cu unele excepții.

După cum a declarat un membru anonim al staff-ului pentru Low într-un interviu: "Prințul William vrea să fie ceva casual. Dacă avem întâlniri importante sau mergem la Palatul Buckingham, atunci, bineînțeles, ne îmbrăcăm în uniforme." Nu este singurul mod în care cuplul regal s-a abătut de la tradiții. Ei au respins, de asemenea, metodele tradiționale de educație parentală în favoarea unei abordări mai moderne a îngrijirii celor trei copii ai lor, scrie Mirror

Prințul William și Kate Middleton vor ca micuții lor să învețe să vorbească despre sentimentele lor, mai degrabă decât să își piardă cumpătul. Din acest motiv, nimeni din casa regală - inclusiv personalul - nu are voie să țipe la ei. O persoană anonimă din interior a declarat pentru The Sun că "strigătul este absolut 'off limits'" în casa Prințului William și a prințesei Kate Middleton. Kirsty Ketle, practician calificat în domeniul educației timpurii și consultant parental, a vorbit recent despre modul în care Kate și-a crescut copiii și a explicat de ce crede că este o abordare pe care părinții ar trebui să o urmeze.

Analiza ei a arătat că Prințesa de Wales "devine rapid un model în lumea părinților și a copiilor de vârstă mică". "Google îți poate oferi una dintre multele sugestii despre cum să fii cel mai bun părinte, dar unul dintre cele mai comune modele în creșterea copiilor este ca părinții să urmeze stilul și metodele propriilor părinți", a spus ea. "În cazul lui Kate, ea are o familie foarte unită, iar casa ei din copilărie era plină de dragoste". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg