Colecţia de genţi a lui Meghan Markle! Care e favorita voastră?

29 decembrie, 2017
1 jpeg

După cum ne aşteptam, viitoarea cumnată a lui Kate Middleton se dovedeşte a fi un adevărat style icon. Fiecare apariţie a ei a fost atent studiată, iar obiectele vestimentare purtate în puţinele ocazii publice au ajuns să fie vândute într-un timp record. Noi am pus ochii pe genţile ei, de designer sau nu, cumpărate cu banii monarhiei sau nu, dar care aduc un aer atât de fresh şi de necesar unei garderobe de Ducesă. Nu vrem să fim răutăcioşi, dar garderoba lui Kate e mult prea convenţională…

Geanta Chloe

image

Prima care ne vine în minte este geanta Chloe, denumită ”Pixie”, care se vinde cu 1400 de lire sterline. Această geantă a fost purtată de viitoarea soţie a Prinţului Harry chiar în ziua de Crăciun, pe când a participat, alături de întreaga familie regală, la slujba religioasă oficializată în biserica din Norfolk. Nu e de mirare că toţi au fost cu ochii doar pe Meghan şi că a eclipsat-o pe Ducesa de Cambridge, viitoarea Ducesă a avut un outfit bine pus la punct, iar accesoriile au fost deliciul ţinutei.

Geanta Strathberry

image

La prima apariţie publică, atunci când Prinţul Harry şi logodnica sa s-au prezentat la primul eveniment oficial, în Nottingham, Meghan a purtat o geantă semnată de brandul Strathberry, al cărei cost e de 500 de lire. Acest accesoriu a fost sold out în doar câteva minute.

Geanta Everlane Cognac

image

Înainte să se anunţe logodna, Prinţul Harry a luat-o pe Meghan la Jocurile Olimpice pentru a se obişnui cu baia de mulţime. Stilată şi cu zâmbetul pe buze, Meghan a făcut faţă cu brio situaţiei. Pe atunci, ea a purtat o geantă făcută din piele italiană, semnată de Everlane Cognac, al cărei preţ a fost de doar 130 de lire sterline.

Geanta Celine

image

Înante ca logodna să fie în cărţi, paparazzi au urmărit-o zi şi noapte pe Meghan. Într-una din deplasări, Meghan a purtat o geantă Celine, al cărei preţ e de 1500 lire sterline. Evident, nici aceasta n-a fost în stoc pentru mult timp.

Geanta Charlotte Olympia

image

În 2015, pe când îşi permitea să poarte orice fel de ţinută, indiferent de cât de revelatoare era, Meghan a apărut aşa la un eveniment al revistei Vogue. Ea îşi accesorizase sexy outfitul cu un clutch semnat de designerul britanic Charlotte Olympia.

Geanta Roger Vivier

image

Şi această apariţie a lui Meghan e memorabilă. Desigur, pe atunci era doar un star de cinema, aşa că singurele adjective ale ţinutelor sale erau: sexy şi stylish! Aici, Meghan poartă o geantă Roger Vivier şi ochelari a la Audrey Hepburn.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg