Colegiul unde va învăța George! Elevii sunt testați cu etilotestul și sunt exmatriculați dacă fac asta

27 decembrie, 2023

Prințul George pare a fi pe punctul de a se înscrie la colegiul unde a învățat Kate Middleton, la Marlborough College! Încalcă tradiția, căci mulți moștenitori regali au studiat la Eton College.

Printul George, Getty (1) jpg

Prințul George, în vârstă de 10 ani, care se află pe locul al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, a fost văzut recent vizitând școala împreună cu mama sa, Kate Middleton, și pare că îi calce acesteia pe urme, căci și ea a fost elevă la Marlborough College.

Școala are o listă impresionantă de absolvenți în afară de Kate Middleton, printre care se numără comediantul Jack Whitehall, personalitatea publică britanică Sally Bercow și Samantha Cameron, soția fostului premier David Cameron, scrie The Express.

La Colegiul Marlborough au avut loc și unele întâmplări neașteptate, unii elevi au fost exmatriculați pentru comportament neadecvat, care a inclus droguri și sex, sora Samanthei Cameron și fostul editor al Evening Standard, Emily Sheffield, fiind exmatriculată după ce s-a găsit canabis în dormitorul ei în timpul unui raid al poliției.

Foști elevi au povestit unele dintre escapadele lor într-un articol publicat recent în The Times. Unul dintre elevi, care a părăsit Marlborough College în urmă cu șase ani, lucrează acum în domeniul financiar.

Aceștia au povestit ziarului că în fiecare sâmbătă seara exista o discotecă numită Buries la care participau elevii din clasa a șasea. Elevilor li se permitea să bea - dar nu puteai să exagerezi, pentru că la întoarcere erai supus unui test de alcoolemie. Ei au spus: "Se bea destul de mult, dar nu puteai să te îmbeți prea tare, pentru că puteai fi testat... Trebuia să fii testat în fiecare sâmbătă, dar asta depindea de cine era șeful casei și dacă te plăcea."

El a continuat să dezvăluie "cel mai rău lucru" pe care îl putea face un student - să facă sex. "Doi prefecți, elevi vedetă, au fost prinși făcând sex când aveau 17 sau 18 ani și au fost exmatriculați instantaneu, lucru de care s-au plâns o mulțime de oameni. Dar oamenii cu siguranță încă făceau sex - găseau modalități creative. Se duceau în vestiarul de pe pista de atletism sau ceva de genul acesta."

Fostul elev a adăugat că unii elevi au fost exmatriculați pentru consum de droguri și a precizat că elevii au fost supuși la teste de droguri aleatorii. Un alt fost elev, care lucrează ca trader de valută, a frecventat școala în urmă cu 13 ani. Prințesa Eugenie era cu doi ani mai mare decât ea când a frecventat-o. "Cu siguranță existau gărzi de corp în jur, dar erau foarte discrete. Prințesa Eugenie a fost cu doi ani mai mare decât mine, dar s-a comportat la fel ca toți ceilalți - era o fată foarte drăguță, normală, populară și sportivă. S-a integrat ca toți ceilalți", a declarat ea pentru Times.

Ea a continuat: "Erau foarte stricți în privința petrecerilor. Nu aveai voie să bei alcool până în clasa a șasea și erai monitorizat în privința numărului de băuturi pe care le puteai bea și ți se testa alcoolemia dacă erai beat. Nu am văzut oameni care să consume droguri.

Nu a existat o problemă de bullying de care să știu eu. Bullying-ul a fost luat foarte în serios și a fost controlat cu strictețe. Nu am experimentat niciun fel de misoginism".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg