Colonelul Kate Middleton! Prințesa de Wales, în cea mai frumoasă ținută turcoaz, de Sfântul Patrick

17 martie, 2023

Kate Middleton a fost o viziune în turcoaz astăzi, când a participat la parada anuală de Sfântul Patrick din Aldershot, purtând o haină perfect croită de la brandul ei preferat, Catherine Walker.

Kate Middleton GettyImages 1474128657 jpg

Dacă, pentru mulți, tradiția de Ziua Sfântului Patrick este să savurezi o halbă de bere Guinness, pentru Prințul și Prințesa de Wales înseamnă petrecerea zilei cu Gărzile Irlandeze.

Însoțită de Prințul William îmbrăcat în uniformă, Kate Middleton a zâmbit larg la sosirea la evenimentul anual, acolo unde a fost cea mai bună versiune a ei cu haina sa într-o nuanță superbă de turcoaz, combinată cu un fascinator și pantofi asortați. Pe reverul hainei sale, prințesa și-a prins și o broșă în formă de trifoi auriu, în onoarea Zilei Sfântului Patrick.

Pentru Kate Middleton, evenimentul de azi are o simbolistică istorică. În lunile care au trecut de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, viața Prințesei de Wales a fost o succesiune de noi începuturi. Vinerea aceasta nu va fi diferită, deoarece ea marchează o apariție istorică a prințesei.

Kate Middleton vizitează Gărzile Irlandeze pentru prima dată de când a fost numită colonel al regimentului. Palatul Buckingham a anunțat în decembrie anul trecut că Prințesa de Wales va prelua funcția de colonel al Gărzilor Irlandeze după ce soțului ei i-a fost transmis titlul de Colonel al Gărzilor Țării Galilor de către tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce acesta din urmă a urcat pe tron.

Ca în fiecare an de Ziua Sfântului Patrick, Kate Middleton le-a oferit ofițerilor și soldaților tradiționalele crenguțe de trifoi și a făcut cunoștință, tot ca de fiecare dată, cu mascota canină a regimentului Irish Wolf Hound. 

Parada se va încheia cu un marș, în timpul căruia Kate Middleton va primi salutul în calitate de nou colonel al gărzilor irlandeze. După paradă, Kate Middleton și Prințul William vor vizita Asociația Gărzilor Irlandeze, care este formată din foști membri ai regimentului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg