Colonelul Kate Middleton! Prințesa de Wales, în cea mai frumoasă ținută turcoaz, de Sfântul Patrick

17 martie, 2023

Kate Middleton a fost o viziune în turcoaz astăzi, când a participat la parada anuală de Sfântul Patrick din Aldershot, purtând o haină perfect croită de la brandul ei preferat, Catherine Walker.

Kate Middleton GettyImages 1474128657 jpg

Dacă, pentru mulți, tradiția de Ziua Sfântului Patrick este să savurezi o halbă de bere Guinness, pentru Prințul și Prințesa de Wales înseamnă petrecerea zilei cu Gărzile Irlandeze.

Însoțită de Prințul William îmbrăcat în uniformă, Kate Middleton a zâmbit larg la sosirea la evenimentul anual, acolo unde a fost cea mai bună versiune a ei cu haina sa într-o nuanță superbă de turcoaz, combinată cu un fascinator și pantofi asortați. Pe reverul hainei sale, prințesa și-a prins și o broșă în formă de trifoi auriu, în onoarea Zilei Sfântului Patrick.

Pentru Kate Middleton, evenimentul de azi are o simbolistică istorică. În lunile care au trecut de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, viața Prințesei de Wales a fost o succesiune de noi începuturi. Vinerea aceasta nu va fi diferită, deoarece ea marchează o apariție istorică a prințesei.

Kate Middleton vizitează Gărzile Irlandeze pentru prima dată de când a fost numită colonel al regimentului. Palatul Buckingham a anunțat în decembrie anul trecut că Prințesa de Wales va prelua funcția de colonel al Gărzilor Irlandeze după ce soțului ei i-a fost transmis titlul de Colonel al Gărzilor Țării Galilor de către tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce acesta din urmă a urcat pe tron.

Ca în fiecare an de Ziua Sfântului Patrick, Kate Middleton le-a oferit ofițerilor și soldaților tradiționalele crenguțe de trifoi și a făcut cunoștință, tot ca de fiecare dată, cu mascota canină a regimentului Irish Wolf Hound. 

Parada se va încheia cu un marș, în timpul căruia Kate Middleton va primi salutul în calitate de nou colonel al gărzilor irlandeze. După paradă, Kate Middleton și Prințul William vor vizita Asociația Gărzilor Irlandeze, care este formată din foști membri ai regimentului.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg