Comentariul amuzant al Reginei Camilla, când a primit o păpușă Barbie care seamănă cu ea

13 martie, 2024

Regina Camilla a primit propria păpușă Barbie, care seamănă cu ea, în timpul unui angajament regal la Palatul Buckingham.

Regina Camilla (22) jpg

Regina Camilla a făcut o remarcă amuzantă la evenimentul de ieri, de la Londra, unde a primit o păpușă Barbie care seamănă cu ea. Regina, în vârstă de 76 de ani, a participat marți, 12 martie, la o recepție Women of the World la Palatul Buckingham.

În timpul evenimentului, Reginei Camilla i-a fost prezentată păpușa, care purta o ținută exact ca cea îmbrăcată de ea la eveniment. Regina Camilla a optat pentru o rochie Fiona Clare de un albastru strălucitor, cu o pelerină neagră deasupra. Regina Camilla, care este președinta fundației "Women of the World", a părut încântată că i s-a dăruit păpușa, dar nu s-a putut abține să nu facă un comentariu amuzant despre felul în care arăta jucăria.

După ce i s-a spus că i se oferă acest cadou pentru "tot ceea ce a făcut pentru femeile din lume", Regina Camilla a glumit: "Vă mulțumesc foarte mult, într-adevăr. Este minunat. Mi-ați luat cam 50 de ani din viață".

Ieri, la eveniment, Regina Camilla a fost însoțită de Majestatea Sa Regina Belgiei și de Alteța Sa Regală Ducesa de Gloucester. 

Se știe că WoW, Women of the World Foundation, este o fundație apropiată de inima Camillei, ea găzduind anterior o recepție pentru ea la Palatul Buckingham în noiembrie 2022. La evenimentul trecut, Regina Camilla a fost însoțită de diverse femei regale din întreaga lume, inclusiv regina Mathilde, regina Rania și prințesa Mary de atunci. La eveniment a fost prezentă și actuala Ducesă de Edinburgh.

De-a lungul anilor, Regina Camilla a venit în sprijinul victimelor violului, agresiunii și violenței domestice un punct de interes în rolul său de membru al familiei regale în activitate. Evenimentul a făcut parte din campania ONU de activism împotriva violenței de gen.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg