Complet ignorată de familia regală, de ziua ei de naștere! Meghan Markle a împlinit 43 de ani în privat

5 august, 2024

Ieri, 4 august, Meghan Markle a împlinit 43 de ani și a sărbătorit în tăcere! Familia regală britanică a ignorat-o și în acest an, de ziua ei de naștere!

Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

A devenit o tradiție specială ca Regele Charles să marcheze pe social media zilele de naștere ale unora dintre cele mai apropiate rude ale sale. Cu toate acestea, una dintre rudele sale, care și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, nu a primit niciun mesaj public din partea monarhului. Nora sa, Meghan Markle, a împlinit duminică 43 de ani, dar nu s-a bucurat de nicio urare regală publică. Nici anul trecut nu a existat vreo urare publică din partea familiei regale pentru Ducesa de Sussex.

A fost o diferență izbitoare față de 2022, când conturile Clarence House anterioare ale Regelui Charles i-au trimis un mesaj de ziua de naștere, la fel ca și paginile Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate. Ignorarea zilei de naștere a lui Meghan Markle a venit în urma scandalului lor cu familia regală britanică, după ce au făcut dezvăluiri de culise în documentarul Netflix „Harry & Meghan” și în cartea de memorii a lui Harry, „Spare”.

Chiar dacă regula atunci când vine vorba de urări publice pe conturile familiei regale britanice pare să fie că acestea sunt rezervate pentru membrii care lucrează, ar putea exista o altă teorie cu privire la motivul pentru care anul trecut și nici acum nu au existat mesaje de ziua lui Meghan Markle. 

„Cred că probabil au simțit că pare un pic fals, având în vedere că întreaga lume știe că nu prea vorbesc. Ar fi părut nesincer și nesincer”, a spus un expert în ceea ce privește familia regală britanică. 

Nu este clar cum și-a petrecut Meghan Markle ziua de naștere ieri. Cu toate acestea, ziua cea mare a fost marcată de apariția ei și a lui Harry la televiziunea americană. Ei au preînregistrat un interviu pentru CBS Sunday Morning despre o nouă inițiativă de sprijinire a părinților copiilor afectați de prejudicii online, care a fost difuzat în weekend. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg