Conexiunea neașteptată și adorabilă a Prințesei Charlotte cu fiica Pippei, sora Prințesei Kate Middleton

17 aprilie, 2024

Prințesa Charlotte și fiica lui Pippa Middleton, Grace, au o legătură adorabilă și totul are de-a face cu celebrele lor mame și familia Middleton.

FotoJetPippa jpg

Se știe că Prințesa Kate este foarte apropiată de sora ei, Pippa. Imaginile de la nunta ei sunt și acum superbe și ilustrează poate cea mai frumoasă perioadă a lui Kate Middleton, în postura de tânără mămică.

Între Kate și Pippa este o distanță de doar 21 de luni și se spune că sunt cele mai bune prietene și surori.

Fiecare în parte are trei copii. Kate și William sunt părinții celebri ai Prințului George, în vârstă de 10 ani, a Prințesei Charlotte, în vârstă de opt ani și a Prințului Louis, în vârstă de cinci ani, pe când Pippa îi are cu soțul său James Matthews pe fiul Arthur, în vârstă de cinci ani, pe fiica Grace, de trei ani și pe Rose, în vârstă de un an.

Fiicele lor mijlocii sunt însă legate într-un mod adorabil. Charlotte și Grace au ceva foarte special în comun.

Al doilea nume al amândurora este Elizabeth, doar semnificațiile diferă. Pentru Prințesa Charlotte, numele are o semnificație și mai emoționantă, deoarece a fost purtat de străbunica ei paternă, regretata Regină. Micuța poartă și numele bunicii paterne: Diana. Evident, un omagiu adus regretatei Prințese a Inimilor. Numele complet al lui Grace este Grace Elizabeth Jane Matthews - numele de Jane vine de la bunica sa paternă, Jane Matthews.

Elizabeth nu este purtat doar de Charlotte și Grace, ci chiar și de Kate și Carole Middleton.

Așadar, lucrurile rămân în familie.

Expertul regal Jennie Bond a declarat pentru OK!: „Faptul că [Pippa] s-a căsătorit cu un bărbat extrem de bogat, James Matthews, ajută ca relația dintre cele două surori să rămână destul de echilibrată. Pippa și James dețin un conac pe malul râului în Berkshire, la mai puțin de o oră cu mașina de Windsor (unde locuiește Catherine) și la o jumătate de oră de domiciliul părinții lor”, a detaliat ea.

Expertul regal a lăudat-o pe Pippa întrucât și-a păstrat modestia, în ciuda atenției intense din mass-media pe care a primit-o în calitate de domnișoară de onoare a surorii ei. Ea a descris-o pe Pippa „din toate punctele de vedere, o tânără încântătoare”.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg