Conflictul neștiut dintre Meghan Markle și sora lui Kate, Pippa Middleton

7 februarie, 2023

Se pare că Ducesa de Sussex are ceva de împărțit cu toată familia Middleton.

Dacă despre rivalitatea ei cu Kate Middleton s-au scris atâtea în presă, puțini știau că Meghan Markle a avut un conflict și cu sora mai mică a acesteia, Pippa. De la ce a pornit totul?

meghan markle si pippa middleton

Ei bine, ducesa n-a putut să treacă peste faptul că Pippa Middleton nu a invitat-o la nunta ei cu James Matthews, în 2017, atunci când Meghan începuse, deja, să se afișeze cu Prințul Harry.

Sora lui Kate a refuzat inițial să o invite pe Meghan Markle la nunta ei, temându-se, poate, că va fi eclipsată de iubita cea nouă a lui Harry. Cu toate acestea, ea a cedat presiunilor, mai târziu, și a invitat-o pe ducesa de acum la recepția de seară care a urmat ceremoniei. Acest lucru n-a mulțumit-o, însă, pe Meghan, pentru că recepția era una privată, fără accesul fotografilor care s-o pozeze, iar chipul ei să apară peste tot pe internet. Știm, deja, cât de mult îi place lui Meghan atenția...

Prezența lui Meghan Markle la nunta lui Pippa a fost discutată și de autorii Omid Scobie și Carolyn Durand în biografia lor neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Finding Freedom. Autorii au susținut că atât Pippa Middleton, cât și mama ei, Carole Middleton „au fost îngrijorate că prezența actriței americane alături de Prințul Harry ar putea umbri evenimentul principal”.

Totuși, Harry și Meghan „s-au înțeles” că ea nu poate apărea la biserică din cauza curiozității presei în ceea ce o privește. În timp ce Harry a participat singur la ceremonia de nuntă, ducesa a luat parte alături de acesta la petrecerea care a urmat.

Suntem siguri că Meghan n-a uitat nici azi acel afront care i s-a adus în 2017 și că întâmplarea pune și mai multă paie pe focul neînțelegerilor dintre ea și familia regală britanică.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg