Confruntarea Dianei cu Camilla pe covorul roșu. Cine-a fost mai hot?

9 noiembrie, 2022

Este vorba, bineînțeles, de actrițele care le joace pe cele două în noul sezon al serialului The Crown.

Aseară a fost premiera mondială a sezonului 5 din mult așteptata producție Netflix, iar evenimentul a avut loc la Teatrul Regal Drury Lane din Londra. Acolo, actorii din distribuția serialului și-au pus hainele de gală și au pozat în fața fotografilor și-a admiratorilor, nerăbdători să urmărească noile episoade din drama cu și despre familia regală britanică, care vor fi difuzate, de astăzi, 9 noiembrie, pe Netflix.

Cea care a ieșit în evidență a fost, bineînțeles, actrița australiană Elizabeth Debicki, în vârstă de 32 de ani, care interpretează cel mai important rol în acest sezon, cel al Prințesei Diana. Diafana blondă a fost foarte sofisticată în rochia ei lungă, neagră, cu tăietură sexy în zona decolteului, care i-a evidențiat silueta suplă ca de manechin.

Ea a pozat pe covorul roșu alături de soțul ei de pe ecran, actorul Dominic West, care joacă rolul Regelui Charles. Superba blondă i-a salutat și pe cei doi tineri actori care îi joacă pe fiii Prințesei Diana, Harry și William, interpretați de Will Powell și Timothee Sambor.

Camilla Parker Bowles a fost și ea prezentă pe covorul roșu, grație actriței Olivia Williams, în vârstă de 54 de ani, care o interpretează pe actuala Regină Consoartă Camilla în noul sezon The Crown. Actrița a optat pentru un costum roșu îndrăzneț cu pantaloni evazați și detalii șic cu pene pe reverul și manșetele jachetei.

Al cincilea sezon din The Crown o urmărește pe Regina Elisabeta a II-a și familia regală prin anii 1990, cei mai grei pe care i-a experimentat casa regală britanică, culminând cu divorțul Prințesei Diana de Charles pe fondul aventurii acestuia cu Camilla și, câțiva ani mai târziu, cu decesul lui Lady Di, în urma unui accident mortal care a avut loc la Paris, fosta soție a lui Charles aflându-se în mașină cu iubitul ei de-atunci, Dodi Fayed. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg