Confruntarea Dianei cu Camilla pe covorul roșu. Cine-a fost mai hot?

9 noiembrie, 2022

Este vorba, bineînțeles, de actrițele care le joace pe cele două în noul sezon al serialului The Crown.

Aseară a fost premiera mondială a sezonului 5 din mult așteptata producție Netflix, iar evenimentul a avut loc la Teatrul Regal Drury Lane din Londra. Acolo, actorii din distribuția serialului și-au pus hainele de gală și au pozat în fața fotografilor și-a admiratorilor, nerăbdători să urmărească noile episoade din drama cu și despre familia regală britanică, care vor fi difuzate, de astăzi, 9 noiembrie, pe Netflix.

Cea care a ieșit în evidență a fost, bineînțeles, actrița australiană Elizabeth Debicki, în vârstă de 32 de ani, care interpretează cel mai important rol în acest sezon, cel al Prințesei Diana. Diafana blondă a fost foarte sofisticată în rochia ei lungă, neagră, cu tăietură sexy în zona decolteului, care i-a evidențiat silueta suplă ca de manechin.

Ea a pozat pe covorul roșu alături de soțul ei de pe ecran, actorul Dominic West, care joacă rolul Regelui Charles. Superba blondă i-a salutat și pe cei doi tineri actori care îi joacă pe fiii Prințesei Diana, Harry și William, interpretați de Will Powell și Timothee Sambor.

Camilla Parker Bowles a fost și ea prezentă pe covorul roșu, grație actriței Olivia Williams, în vârstă de 54 de ani, care o interpretează pe actuala Regină Consoartă Camilla în noul sezon The Crown. Actrița a optat pentru un costum roșu îndrăzneț cu pantaloni evazați și detalii șic cu pene pe reverul și manșetele jachetei.

Al cincilea sezon din The Crown o urmărește pe Regina Elisabeta a II-a și familia regală prin anii 1990, cei mai grei pe care i-a experimentat casa regală britanică, culminând cu divorțul Prințesei Diana de Charles pe fondul aventurii acestuia cu Camilla și, câțiva ani mai târziu, cu decesul lui Lady Di, în urma unui accident mortal care a avut loc la Paris, fosta soție a lui Charles aflându-se în mașină cu iubitul ei de-atunci, Dodi Fayed. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william