Contesa Alexandra, fosta soție a lui Joachim al Danemarcei, se iubește cu un baron englez

23 septembrie, 2024

Vânează titluri? Prima soție a lui Joachim al Danemarcei a găsit din nou dragostea după despărțirea de Nicolai Peitersen, în urmă cu mai bine de un an și jumătate.

Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg

Contesa Alexandra a dus o viață fascinantă, când fericită, când dezamăgită în dragoste, care, însă, nu a făcut-o să-și piardă entuziasmul sau dorința de a se căsători pentru a treia oară, așa cum ea însăși a mărturisit după ultima despărțire.

Poate că este prea devreme să vorbim despre o nuntă, dar fosta soție a Prințului Joachim al Danemarcei este din nou îndrăgostită, după cum a confirmat reprezentantul ei, Helle von Wilderath Lovgreen, pentru ziarul „Her&Nu”. „Pot confirma că actualmente Contesa Alexandra se întâlnește cu Malcolm Offord. Ei s-au întâlnit la un eveniment caritabil din Londra la începutul acestei veri”, a spus ea. Dar cine este Malcolm Offord?

Noul iubit al contesei are 60 de ani, ca și ea, și este un finanțist conservator scoțian care deține titlul de baron Offord de Garvel. Absolvent de drept al Universității din Edinburgh, acesta s-a specializat în fuziuni și achiziții și și-a început cariera în domeniul bancar. Timp de 16 ani a fost membru al Charterhouse Capital Partners, una dintre cele mai vechi societăți de capital privat din Europa. În timp ce făcea parte din elita financiară, s-a implicat tot mai mult în Partidul Conservator, căruia îi donează sume mari de bani. Din 2021 până în luna iulie a acestui an, a deținut un post de ministru în cadrul Secretariatului de Stat pentru Scoția, un organism care funcționează ca intermediar între guvernele și parlamentele din Regatul Unit și Scoția. 

Astăzi, Malcolm Offord este considerat deținătorul unei dintre marile averi ale țării, dar nu a fost întotdeauna așa. Familia sa nu era bogată. Mama sa era asistentă medicală, iar tatăl său îngrijitor, iar pentru ei a fost întotdeauna clar că educația era primordială pentru cei șase copii ai lor, după cum a explicat Malcolm în urmă cu câțiva ani, când a declarat publicației scoțiene „Holyrood” că, atunci când era tânăr, dorea „să-mi întind aripile, să plec și să ies în lume”. Aripile sale l-au dus sus, dar probabil că nu și-a dat seama că o va avea ca tovarășă de zbor pe Alexandra Manley însăși, mama celor mai mari copii ai Prințului Joachim al Danemarcei. 

O nouă șansă la fericire

Contesa zâmbește din nou după o despărțire complicată de omul de afaceri Nicolai Pietersen, cu care se întâlnea de puțin peste un an, când drumurile lor s-au despărțit brusc la intrarea în scenă a unei terțe persoane. Reprezentantul ei a explicat atunci că totul s-a terminat pentru că au existat fapte cu care nu a fost de acord, iar acum a dat detalii mai concrete despre ce s-a întâmplat în fostul cuplu: „Contesa Alexandra a primit, din păcate, confirmarea că a existat și altcineva”.

Cu câțiva ani mai devreme, ea a suferit și o altă suferință sufletească, când s-a despărțit în 2019 de Tony Lindkol, un fost polițist de la serviciul antiterorist AKS care a lucrat ca agent secret în cadrul serviciului de informații PET. Oricât de orbitor ar suna CV-ul său, acesta ascundea o latură mai întunecată, Tony fiind condamnat la un an de închisoare pentru escrocherie în septembrie 2015. Potrivit sentinței, acesta a profitat de pe urma unor copii frauduloase de mobilier de designer danez pe care le-a vândut în Asia cu ajutorul unor asociați.

Alexandra a fost căsătorită anterior de două ori. Mai întâi cu Joachim din Danemarca între 1995 și 2004, cu care îi are pe Nicolas și Felix, și apoi cu Martin Jorgensen. A doua căsătorie a durat 8 ani și s-a încheiat în 2015, când ea însăși a explicat motivele: „Când vezi că nu există un viitor comun și că există unele valori de bază pe care le avem cu toții într-o căsătorie care devin prea diferite, trebuie să o revizuiești”. După acest anunț, presa nordică a comentat pe marginea infidelității fotografului.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
Kate Middleton si Prințul William Foto Getty Images jpg
Regina Maxima in rochie verde cu pene   profimedia 0909485842 jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg