Contesa de Wessex îi face pe plac soacrei sale, Regina Elisabeta a II-a

Avându-i în atenția noastră pe Harry, Kate și William, ceilalți ”locuitori” ai Palatului Buckingham trec neobservați. Deși, vorba aceea, tot în slujba poporului și a Reginei Elisabeta a II-a sunt!

Sophie și Edward, Conte de Wessex, cel mai mic fiu al Reginei Elisabeta a II-a

Sophie, Contesă de Wessex, și soția celui mai mic fiu al Reginei Elisabeta, de exemplu. Aceasta face nenumărate acte de caritate, zi de zi se află în slujba poporului, iar, recent, a inaugurat un centru pentru veteranii nevăzători.

De la acest eveniment avem și noi câteva fotografii, în care Sophie apare vorbindu-le și zâmbindu-le acestor bătrânei cazați în centrul de reabilitare. Îmbrăcată discret, cu o fustă lungă și un sacou închisă la culoare, Sophie și-a demonstrat modestia făcându-le o zi mai frumoasă veteranilor.

De altfel, e de notorietate faptul că Regina le-a cerut membrilor Casei Regale Britanice să se implice cât mai mult în bunăstarea poporului britanic, lucru pe care Sophie îl face ca la carte și pentru care este extrem de apreciată. ”Întotdeauna o persoană calmă și cu picioarele pe pământ. O persoană minunată!”, ”Contesa este o femeie extraordinară. O iubesc”, ”Și-a făcut timp pentru a le demonstra că nu sunt uitați. Jos pălăria, Sophie”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje din partea simpatizanților ei, lăsate pe rețelele de socializare.

Vezi în galeria foto mai multe cadre cu aceasta!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA