Conversația recentă purtată de Meghan Markle cu Prințul Harry! Ce a spus în public ducesa

27 aprilie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au văzut din tribune luni meciul echipei Lakers, iar specialiștii au descoperit ce conversație au purtat aceștia, în fața camerelor de filmat!

Sussex profimedia 0771720499 jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit din tribune meciul dintre LA Lakers și Memphis Grizzlies. Pe timpul spectacolului lor plin de iubire cei doi au avut avut diverse gesturi de iubire, s-au zâmbit, au râs, ba chiar au stat cu capetele apropiate, în timp ce Meghan îi atingea cu dragoste brațul soțului ei.

Imagini de la ieșirea lor au fost distribuite pe contul oficial de Twitter al NBA, iar un număr mare de fani s-a întrebat ce își spuneau cei doi. Potrivit cititorului pe buze, Jeremy Freeman, cei doi își vorbeau despre ieșirea lor în oraș.

El a declarat pentru Mirror că, la începutul clipului, Meghan Markle îi spune lui Harry: „Este genial", iar soțul ei pare să spună: „Da", în timp ce el dă din cap în semn de acord.

Meghan Markle adaugă apoi: „Corect, pentru că este preferatul tău acolo", iar apoi camera de filmat revine la acțiunea de pe teren.

La această apariție, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți roz și un taior oversized din aceeași culoare, un tricou alb și pantofi cu toc bej. Ducesa de Sussex a arătat superb și adoră să-și afișeze picioarele frumoase în pantaloni scurți.

Alături l-a avut pe soțul său la fel de chipeș, doar că mult mai sobru. Prințul Harry a îmbrăcat jeanși, sacou și pantofi sport.

Amândoi au fost veseli, plini de viață, dorind parcă să transmită oamenilor că ei sunt foarte bine și că viața merge înainte. Este drumul lor pe care și l-au trasat singuri în America, dincolo de disputele și controversele iscate în Marea Britanie. Au vorbit, au râs și au fost într-o formă de zile mari în public la meciul de baschet.

Întâlnirea s-a produs la câteva ore după ce Meghan Markle a avut o apariție surpriză într-un material video tribut adus lui Misan Harriman.

meghan markle jpg

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg