Conversația recentă purtată de Meghan Markle cu Prințul Harry! Ce a spus în public ducesa

27 aprilie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au văzut din tribune luni meciul echipei Lakers, iar specialiștii au descoperit ce conversație au purtat aceștia, în fața camerelor de filmat!

Sussex profimedia 0771720499 jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit din tribune meciul dintre LA Lakers și Memphis Grizzlies. Pe timpul spectacolului lor plin de iubire cei doi au avut avut diverse gesturi de iubire, s-au zâmbit, au râs, ba chiar au stat cu capetele apropiate, în timp ce Meghan îi atingea cu dragoste brațul soțului ei.

Imagini de la ieșirea lor au fost distribuite pe contul oficial de Twitter al NBA, iar un număr mare de fani s-a întrebat ce își spuneau cei doi. Potrivit cititorului pe buze, Jeremy Freeman, cei doi își vorbeau despre ieșirea lor în oraș.

El a declarat pentru Mirror că, la începutul clipului, Meghan Markle îi spune lui Harry: „Este genial", iar soțul ei pare să spună: „Da", în timp ce el dă din cap în semn de acord.

Meghan Markle adaugă apoi: „Corect, pentru că este preferatul tău acolo", iar apoi camera de filmat revine la acțiunea de pe teren.

La această apariție, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți roz și un taior oversized din aceeași culoare, un tricou alb și pantofi cu toc bej. Ducesa de Sussex a arătat superb și adoră să-și afișeze picioarele frumoase în pantaloni scurți.

Alături l-a avut pe soțul său la fel de chipeș, doar că mult mai sobru. Prințul Harry a îmbrăcat jeanși, sacou și pantofi sport.

Amândoi au fost veseli, plini de viață, dorind parcă să transmită oamenilor că ei sunt foarte bine și că viața merge înainte. Este drumul lor pe care și l-au trasat singuri în America, dincolo de disputele și controversele iscate în Marea Britanie. Au vorbit, au râs și au fost într-o formă de zile mari în public la meciul de baschet.

Întâlnirea s-a produs la câteva ore după ce Meghan Markle a avut o apariție surpriză într-un material video tribut adus lui Misan Harriman.

meghan markle jpg

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg