Coșmar la Palatul regal monegasc. Prințesa Charlene și copiii, rupți dintr-un film de groază

2 noiembrie, 2022
Charlene de Monaco

Nici la reședința Prințului Albert și a Prințesei de Monaco sfârșitul săptămânii trecute nu a fost foarte liniștit.

Ba chiar înfricoșător! Căci micuții nu au putut rata costumele și rolurile de Halloween, sărbătoarea atât de populară printre copii.

Iar totul a fost atât de bine pus la punct, încât Prințul Jacques și Prințesa Gabriella par rupți dintr-un film de groază. Tocmai ce constatase mama lor ce repede cresc. De data aceasta, au fost mai credibili ca niciodată.

Prințesa Charlene și-a încântat fanii regali cu o imagine super înfricoșătoare de Halloween: gemenii vârcolaci s-au desfășurat într-un decor plin de pânză de păianjen, sânge, dinți de vampiri și gheare de vrăjitoare.

Halloween Monaco jpg

Copiii au 7 ani și și-au revenit spectaculos după mini-depresia suferită anul trecut, din cauza lipsei mamei lor. Prințesa Charlene a lipsit un an din sânul familiei, timp alocat vindecării personale întâi în Africa natală, apoi la mai multe clinici europene.

Absența sa i-a afectat pe Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, iar acum se străduiește să stea cât mai mult cu cei doi năzdrăvani. Mândrii părinți Albert și Charlene de Monaco i-au însoțit împreună în toamnă, la deschiderea anului școlar, i-au trimis într-o tabără de aventură pe mare și i-au luat și pe ei în diverse călătorii, ca să simtă familia reunită.

Fanii regali de îndată au comentat fotografia, felicitând-o pe Prințesa Charlene de fiecare dată când decide să împărtășească public momente de familie.

Aniversarea a 11 ani de mariaj, pe 1 iulie, i-a prins, de data aceasta, mână-n mână pe suveranii Principatului Monaco, Albert și Charlene având grijă și să marcheze acest eveniment personal cu un nou portret special. Cei doi au pozat aproape tandru, în grădina palatului princiar din Monaco, semn că lucrurile  încep să se așeze, în sfârșit, în viața lor de familie, după un an 2021 greu încercat. 

Cu această ocazie, Charlene a purtat pe deget chiar și inelul de logodnă dăruit de soțul ei în anul 2011, o bijuterie pe care soția lui Albert o afișa foarte rar spre deloc, în ultimul timp. Albert, acum în vârstă de 64 de ani, și Prințesa Charlene s-au căsătorit pe 1 iulie 2011, în cadrul unei ceremonii de nuntă deosebit de fastuoase, dar marcată și de o incredibilă dramă de culise. Înainte de nunta de la Monte Carlo, Charlene ar fi încercat de trei ori să fugă din principat, după ce a aflat că viitorul ei soț este tatăl unui al treilea copil din flori, însă aceasta a fost oprită la aeroport chiar de către oamenii lui Albert și convinsă să se întoarcă și să-și facă datoria.

Foto: Instagram, Profimedia, GettyRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg