Costumul roșu al Prințesei Kate, vedetă și în garderoba Margaretei a României

29 septembrie, 2023

Majestatea Sa a făcut un switch stilistic foarte cool și modern când a vizitat Toledo, îmbrăcată cu un element fashion foarte în vogă la ora actuală pe la mai toate casele regale europene.

Costumul roșu, purtat și de Kate, și de Margareta a României. FOTO: Profimedia, Casa Regală
Costumul roșu, purtat și de Kate, și de Margareta a României. FOTO: Profimedia, Casa Regală

Poate că e doar o coincidență fericită sau poate chiar este un detaliu chiar foarte bine studiat și pregătit de staff-ul Custodelui Coroanei, dar cert este că apariția fiicei celei mari a Regelui Mihai I la Toledo ne-a surprins în cel mai plăcut mod posibil.

După ce și-a etalat cele mai colorate rochii la Madrid și după ce a marcat și o nouă întâlnire cu verii săi din Casa Regală spaniolă, respectiv cu Regele Felipe al VI-lea și cu Regina Letizia, Majestatea Sa Margareta a făcut o nouă demonstrație de stil și eleganță în cadrul unei noi opriri în itinerariul său iberic, în frumosul oraș Toledo. Acolo, Custodele Coroanei a fost și Principele Radu, împreună cu ambasadorul României, George Bologan, au fost oaspeții primarului orașului Toledo, după care cuplul regal român s-a întâlnit cu membrii comunității de români din Toledo și din Comunitate autonomă Castilla-La Mancha.

Și, cum Toledo este vestit pentru castele sale medievale, corride și poveștile lui Miguel Cervantes - umbra lui Don Quijote simțindu-se la tot pasul -, ce culoare ar fi putut fi mai potrivită decât roșul? Iar Majestatea Sa a celebrat steagul spaniol purtând un costum cu pantaloni într-o frumoasă nuanță de roșu, pe care l-a accesorizat cu pantofi escarpin și o geantă în aceeași nuanță și cu un lanț auriu la gât - o notă de modernism foarte binevenită în acest ansamblu. 

Look-ul afișat de Majestatea Sa Margareta ne duce imediat cu gândul la celebrul costum roșu cu pantaloni purtat de Prințesa Kate, care l-a introdus cumva în „circuitul european” stilistic al prințeselor și reginelor de la celelalte case regale, de vreme ce l-am tot văzut purtat anul acesta și de Regina Letizia a Spaniei, și de Prințesa Mette-Marit a Norvegiei ori de Prințesa Victoria a Suediei. Iar această alăturare ne bucură, pentru că și imaginea promovată contează, iar acest detaliu ne demonstrează că și Margareta a României este atentă la trendurile din celelalte case regale.

FOTO: Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg