Costurile mari de întreținere ale conacului de 12 milioane de lire sterline în care stau Harry și Meghan

3 iulie, 2024

Viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle pare una perfect, în conacul lor de lux din Montecito, California. Nu e chiar așa, costurile de întreținere ale conacului în valoare de 12 de milioane de lire sterline sunt uriașe.

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg

Întreținerea costisitoare a casei lor din Montecito, California, de către Prințul Harry și Meghan Markle a fost analizată de un expert imobiliar care a descris proprietatea ca fiind similară cu un "mic hotel de tip boutique". Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în conacul lor de vis la scurt timp după ce au părăsit Marea Britanie și familia regală și s-au mutat în SUA în 2020.

Locuința de lux din Montecito a lui Harry și Meghan are o suprafață totală de cinci acri de teren, cu nouă dormitoare, 16 băi, o piscină și un teren de tenis, precum și grădini extinse și un coteț de găini, pe care cuplul l-a numit "Archie's Chick Inn".

De asemenea, are un garaj pentru cinci mașini, o casă de oaspeți, un spa, o cramă, o sală de gimnastică, o bibliotecă și o zonă specială de ceai, printre alte facilități de lux. Acum, un expert imobiliar a vorbit despre costurile de întreținere ale uriașei case de 12 milioane de lire sterline, susținând că trebuie să coste mii de lire sterline în fiecare an doar pentru a avea grijă de ea.

Eric Bramlett, de la compania imobiliară Bramlett Residential, a declarat pentru revista Fabulous: „Gestionarea unui conac de 12 milioane de lire sterline (14 milioane de dolari) precum cel al lui Harry și Meghan din Montecito necesită multă muncă".

Expertul a spus că gestionarea unei astfel de case de lux ar necesita mulți membri ai personalului, ceea ce ar putea contribui la costuri de operare ridicate. El a adăugat că un astfel de conac ar avea nevoie de aproximativ 10-15 angajați cu normă întreagă, cum ar fi menajere, un bucătar privat, dar și o firmă de securitate. El a mai explicat: "Doar plata salariilor personalului, a utilităților, a amenajărilor peisagistice, a întreținerii, a securității și multe altele ar putea costa cu ușurință sute de mii de euro pe an."

Expertul a adăugat că renovările și reparațiile mari ar costa și mai mult, spunând că este ca și cum "ai conduce un mic hotel de tip boutique cu servicii rezidențiale".

„Costurile se adună rapid, dar acestea vin la pachet cu traiul de lux. Păstrarea unui loc atât de mare cu personal adecvat și întreținut necesită bani mulți”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg
Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
poza oficiala botez archie jpeg
Poppy Delevingne   Instagram 2 jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg
Regina Camilla Ducesa Sophie Foto Getty Images jpg
Regele Charles în Scoția Foto GettyImages jpg
Printesa Kate, Regina Letizia si Printesa Mette Marit  Getty Images jpg