Crăciun de lux la Castelul Windsor! Cum a fost decorat locul unde William și Kate își primesc oaspeții

1 decembrie, 2023

Castelul Windsor, unde Prințul William și prințesa Kate Middleton organizează frecvent întâlniri, este pregătită pentru sărbători!

Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg

Castelul Windsor a fost transformat într-un tărâm al minunilor de Crăciun. Reședința regală, unde Kate Middleton și Prințul William au frecvent întâlniri, întrucât casa familiei lor se află în apropiere, este decorată de sărbători.

Royal Collection Trust a dat publicității joi fotografii cu felul în care au fost decorate încăperile castelului, cu pomi de Crăciun, coroane și ghirlande, acestea fiind prezente și în St. George's Hall, locul unde Meghan Markle și Prințul Harry au avut recepția de nuntă și unde l-au prezentat tuturor pe fiul lor, Prințul Archie, acum în vârstă de 4 ani. Decorațiunile de sărbători din acest an includ și o aluzie la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, eveniment care a avut loc în luna mai. 

Piesa centrală este un brad Nordmann Fir de 6 metri înălțime în St. George's Hall, crescut în apropiere, în Windsor Great Park. În acest an, acesta a fost decorat cu o stea Garter Star special comandată pentru a comemora cea de-a 675-a aniversare a Ordinului Garter, cel mai vechi ordin cavaleresc din Marea Britanie.

Un alt brad de Crăciun decorart cu o stea Garter Star se va afla în Crimson Drawing Room, una dintre cele mai elaborate încăperi din castel. Aceste încăperi din partea de est a reședinței sunt încă folosite de membrii familiei regale pentru recepții oficiale. 

Masa unde se ia cina de obicei, lungă de 160 de metri, din Camera Waterloo, este decorată cu porțelan de la Serviciul de Jartiera, care are loc la Castelul Windsor în luna iunie a fiecărui an. Decorațiile continuă și afară, unde coroane speciale acoperă porțile și stâlpii de iluminat de pe domeniul castelului.

Magia Crăciunului de la Castelul Windsor va fi expusă până la 1 ianuarie. În anumite date din decembrie, corurile școlilor locale și ale comunității vor cânta colinde sub bradul de Crăciun din încăperea St. George's Hall, scrie People

Crăciunul este o perioadă specială a anului pentru membrii familiei regale. Pe lângă plimbarea lor anuală spre biserică în ziua de Crăciun (urmată de un prânz la Sandringham House și de vizionarea discursului de Crăciun al Regelui Charles, transmis în direct), aceștia mai au un eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare: cel de-al treilea concert anual de colinde al prințesei Kate Middleton la Westminster Abbey, pe 8 decembrie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg