Crăciun de lux la Castelul Windsor! Cum a fost decorat locul unde William și Kate își primesc oaspeții

1 decembrie, 2023

Castelul Windsor, unde Prințul William și prințesa Kate Middleton organizează frecvent întâlniri, este pregătită pentru sărbători!

Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg

Castelul Windsor a fost transformat într-un tărâm al minunilor de Crăciun. Reședința regală, unde Kate Middleton și Prințul William au frecvent întâlniri, întrucât casa familiei lor se află în apropiere, este decorată de sărbători.

Royal Collection Trust a dat publicității joi fotografii cu felul în care au fost decorate încăperile castelului, cu pomi de Crăciun, coroane și ghirlande, acestea fiind prezente și în St. George's Hall, locul unde Meghan Markle și Prințul Harry au avut recepția de nuntă și unde l-au prezentat tuturor pe fiul lor, Prințul Archie, acum în vârstă de 4 ani. Decorațiunile de sărbători din acest an includ și o aluzie la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, eveniment care a avut loc în luna mai. 

Piesa centrală este un brad Nordmann Fir de 6 metri înălțime în St. George's Hall, crescut în apropiere, în Windsor Great Park. În acest an, acesta a fost decorat cu o stea Garter Star special comandată pentru a comemora cea de-a 675-a aniversare a Ordinului Garter, cel mai vechi ordin cavaleresc din Marea Britanie.

Un alt brad de Crăciun decorart cu o stea Garter Star se va afla în Crimson Drawing Room, una dintre cele mai elaborate încăperi din castel. Aceste încăperi din partea de est a reședinței sunt încă folosite de membrii familiei regale pentru recepții oficiale. 

Masa unde se ia cina de obicei, lungă de 160 de metri, din Camera Waterloo, este decorată cu porțelan de la Serviciul de Jartiera, care are loc la Castelul Windsor în luna iunie a fiecărui an. Decorațiile continuă și afară, unde coroane speciale acoperă porțile și stâlpii de iluminat de pe domeniul castelului.

Magia Crăciunului de la Castelul Windsor va fi expusă până la 1 ianuarie. În anumite date din decembrie, corurile școlilor locale și ale comunității vor cânta colinde sub bradul de Crăciun din încăperea St. George's Hall, scrie People

Crăciunul este o perioadă specială a anului pentru membrii familiei regale. Pe lângă plimbarea lor anuală spre biserică în ziua de Crăciun (urmată de un prânz la Sandringham House și de vizionarea discursului de Crăciun al Regelui Charles, transmis în direct), aceștia mai au un eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare: cel de-al treilea concert anual de colinde al prințesei Kate Middleton la Westminster Abbey, pe 8 decembrie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg