Crăciun de lux la Castelul Windsor! Cum a fost decorat locul unde William și Kate își primesc oaspeții

1 decembrie, 2023

Castelul Windsor, unde Prințul William și prințesa Kate Middleton organizează frecvent întâlniri, este pregătită pentru sărbători!

Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg

Castelul Windsor a fost transformat într-un tărâm al minunilor de Crăciun. Reședința regală, unde Kate Middleton și Prințul William au frecvent întâlniri, întrucât casa familiei lor se află în apropiere, este decorată de sărbători.

Royal Collection Trust a dat publicității joi fotografii cu felul în care au fost decorate încăperile castelului, cu pomi de Crăciun, coroane și ghirlande, acestea fiind prezente și în St. George's Hall, locul unde Meghan Markle și Prințul Harry au avut recepția de nuntă și unde l-au prezentat tuturor pe fiul lor, Prințul Archie, acum în vârstă de 4 ani. Decorațiunile de sărbători din acest an includ și o aluzie la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, eveniment care a avut loc în luna mai. 

Piesa centrală este un brad Nordmann Fir de 6 metri înălțime în St. George's Hall, crescut în apropiere, în Windsor Great Park. În acest an, acesta a fost decorat cu o stea Garter Star special comandată pentru a comemora cea de-a 675-a aniversare a Ordinului Garter, cel mai vechi ordin cavaleresc din Marea Britanie.

Un alt brad de Crăciun decorart cu o stea Garter Star se va afla în Crimson Drawing Room, una dintre cele mai elaborate încăperi din castel. Aceste încăperi din partea de est a reședinței sunt încă folosite de membrii familiei regale pentru recepții oficiale. 

Masa unde se ia cina de obicei, lungă de 160 de metri, din Camera Waterloo, este decorată cu porțelan de la Serviciul de Jartiera, care are loc la Castelul Windsor în luna iunie a fiecărui an. Decorațiile continuă și afară, unde coroane speciale acoperă porțile și stâlpii de iluminat de pe domeniul castelului.

Magia Crăciunului de la Castelul Windsor va fi expusă până la 1 ianuarie. În anumite date din decembrie, corurile școlilor locale și ale comunității vor cânta colinde sub bradul de Crăciun din încăperea St. George's Hall, scrie People

Crăciunul este o perioadă specială a anului pentru membrii familiei regale. Pe lângă plimbarea lor anuală spre biserică în ziua de Crăciun (urmată de un prânz la Sandringham House și de vizionarea discursului de Crăciun al Regelui Charles, transmis în direct), aceștia mai au un eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare: cel de-al treilea concert anual de colinde al prințesei Kate Middleton la Westminster Abbey, pe 8 decembrie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg