Crudă şi răzbunătoare, o altă faţă a Prinţesei Diana! Cum şi-a pedepsit fosta soţie a Prinţului Charles mama vitregă

16 februarie, 2021
1 diana199 jpg jpeg

Cu mult înainte de divorţul dramatic al prinţesei Diana de prinţul Charles, în familia regală a mai existat o separare la fel de complicată.

Documentarul Royal House of Windsor dezvăluie detalii din copilăria tulbure a Prinţesei Diana, care a asistat la divorţul tumultuos al părinţilor ei, şi modul în care ea şi fraţii ei au devenit personaje principale în lupta pentru custodie.

Tatăl Dianei a obţinut în 1969 custodia completă a copiilor săi, asta după divorţul de mama Dianei, Frances Shand Kydd.

Earl Spencer s-a recăsătorit aproximativ şapte ani mai târziu cu contesa Raine Spencer. Copii au câştigat astfel o mamă vitregă, dar, din păcate, lucrurile nu au decurs conform planului.

În 1989, prinţesa Diana se afla la casa familiei sale din Althorp, în Northamptonshire, când a a avut o altercaţie cu mama ei vitregă. Prinţesa, care avea atunci 28 de ani, a împins-o atât de tare pe Raine, încât aceasta a căzut pe scări.

În documentarul Princess Diana’s ‘Wicked’ Stepmother, fostul asistent personal al lui Raine, Sue Howe, a spus că mama vitregă a Dianei a fost „rănită” în acel incident. A fost un lucru crud şi a dovedit că nu are inimă.

Prinţesei Diana, fratelui ei, Charles, şi surorilor, Jane şi Sarah, nu le-a plăcut prea mult Raine. De fapt, au dispreţuit-o din primul moment în care a cunoscut-o. Biograful regal Penny Junor crede că cei patru erau obişnuiţi să nu îşi împartă tatăl cu nimeni, iar apariţţia lui Raine a schimbat lucrurile, aşa s-a terminat totul într-un haos.

Când Earl Spencer a murit în 1992, copiii şi-au dat mama vitregă afară din casa lor din Althorp , iar ea a plecat să locuiască într-o casă din oraş, pe care o primise de la soţul ei prin testament.

Fostul majordom al Prinţesei, Paul Burrell, a dezvăluit că, în ultimii trei ani de viaţă, Diana s-a împăcat cu mama vitregă. La acea vreme, Raine era căsătorită cu contele francez Jean-Francois de Chambrun şi începuse să îi scrie scrisori fostei sale fiice vitrege.

În mod surprinzător, Diana i-a invitat pe Raine şi pe noul ei soţ la prânz şi de atunci, cele două femei au devenit foarte apropiate. „Trebuie să-ţi mulţumesc. Ştiu că l-ai iubit profund pe tatăl meu şi îşi sunt recunoscătore pentru toţi anii de fericire pe care i-ai dat’, i-a spus Diana mamei sale vitrege,

Astăzi, niciuna dintre ele nu mai e în viaţă. Diana a fost ucisă într-un accident de maşină în 1997, în timp ce Raine a murit de cancer în 2016.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg