Cu adevărat regală: Margareta a României a ales o culoare puternică pentru vizita la Google România

15 mai, 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, nu se teme să poarte ținute în culorii vii, puternice, precum compleul ales pentru cea mai recentă apariție publică.

Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg

Pe 14 mai, Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Principesa Sofia, au vizitat sediul companiei Google România, ocazie cu care Majestatea Sa a purtat un ansamblu cu sacou și fustă într-o nuanță intensă de galben canar.

Șefa familie regale române și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi comozi cu platforme și o geantă de mână, albă, imaginea ei cu adevărat regală fiind susținută și de o coafură impecabilă.

Cât despre sora mai mică a Margaretei, Principesa Sofia a ales o ținută all black, cu bluză în dungi și fustă lungă, lăsând-o pe sora sa cea mare să iasă în evidență din punct de vedere coloristic.

Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Sofia au fost întâmpinați de directorul general al companiei, apoi au luat parte la un dejun de lucru cu angajații Google Romania.

Membrii Familiei Regale au discutat despre proiectele educaționale și sociale în România și în Republica Moldova, despre tehnologia avansată aplicată în cercetare și în economie, precum și despre acțiunile dedicate tinerei generații.   

În după-amiaza aceleiași zile, Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea Consiliului Director al Fundației Regale Margareta a României, la Palatul Elisabeta. Fundația a fost creată în anul 1990, având ca membri fondatori pe Regele Mihai I și pe fiica sa cea mare, Margareta. 

Acțiunile de ieri urmează unei săptămâni pline pentru familia regală română, apogeul fiind garden party-ul organizat pe 10 mai, de Ziua Regalității, la Palatul Elisabeta, la care au fost prezenți 4.000 de români din toate colțurile țării și din Republica Moldova.

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (15) jpeg

Pentru această importantă ocazie, Majestatea Sa Margareta a ales o superbă rochie verde-mentă, cu pantofi asortați, pălărie cu boruri largi semnată Ana Istodorescu, geantă în nuanța bronzului, un colier de perle și o pereche de cercei în formă de margaretă de la brandul Malvensky.  

Se pare că Margareta urmează exemplul regretatei Regine Elisabeta a Marii Britanii, care apărea mereu în public în haine viu colorate, pentru a ieși în evidență în mulțimea care o înconjura mereu. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg