Cu ce femeie a petrecut Prinţul Harry noaptea trecută?

17 septembrie, 2015
printul harry gettyimages 4882978601 jpg jpeg
image

La o zi dup─â ce toat─â lumea se ├«ntreba cu cine dintre fostele lui iubite s-a ├«mp─âcat Prin┼úul Harry, Cressida sau Chelsy, noile b├órfe sus┼úin c─â ro┼čcatul ┼či-ar fi s─ârb─âtorit, noaptea trecut─â, cei 31 de ani ├«n compania primei, cu at├ót mai mult cu c├ót aceasta s-a desp─âr┼úit, de cur├ónd, de iubitul ei, actorul Edward Holcroft.

Dup─â ce al cincilea ├«n linia de succesiune la tron a participat, ieri, la un eveniment oficial ├«n Sussex, a zburat ├«napoi la Londra cu elicopterul, pentru a-┼či petrece seara cu frumoasa actri┼ú─â ┼či al┼úi prieteni apropia┼úi, ├«n pubul Cross Keys din Chelsea.

image

ÔÇ×Au ie┼čit ├«mpreun─â cu un grup de prieteni ┼či-au b─âut ceva ├«n cinstea zilei de na┼čtere a lui Harry. A fost, de asemenea, o ocazie pentru el de a-i revedea pe c├ó┼úiva dintre amicii lui, dup─â ce a petrecut toat─â vara ├«n AfricaÔÇť, a declarat o surs─â citat─â de Dailymail.co.uk.

Harry ┼či Cressida au avut o rela┼úie timp de doi ani ├«nainte de a se desp─âr┼úi ├«n luna martie, anul acesta, iar prietenii lor comuni sus┼úin c─â ei doi au r─âmas amici.

Evident c─â apropierea celor doi fo┼čti iubi┼úi a alimentat specula┼úiile c─â Harry ┼či Cressida s-au ├«mp─âcat, de┼či, cu c├óteva zile ├«n urm─â, se spunea acela┼či lucru despre prin┼ú ┼či prima lui iubit─â, Chelsy Davy.

Vom vedea care dintre cele dou─â blonde va ie┼či c├ó┼čtig─âtoare din lupta pentru inima lui Harry. Sau cine ┼čtie, c├ónd dou─â se ceart─â, o a treia poate pleca cu trofeulÔÇŽ

Foto: Getty Images

image