Cu ce gigant media au semnat Meghan Markle ┼či Prin┼úul Harry. Este un parteneriat exclusiv, ├«n valoare de 23 milioane de dolari

18 martie, 2022
1 profimedia 0657949480 jpg jpeg

 Meghan Markle urmeaz─â s─â lanseze o serie de podcasturi la sf├ór┼čitul acestei veri, la mai bine de un an dup─â ce ea ┼či Prin┼úul Harry au semnat un acord de ÔÇ×multe milioane de lireÔÇŁ pentru a produce con┼úinut.

Cuplul, de 40, respectiv 37 de ani, a semnat un acord exclusiv cu serviciul de streaming audio Spotify în 2020, acesta valorând aproximativ 18 milioane de lire sterline, echivalentul a 23 milioane de dolari.

La acea vreme a fost anun┼úat c─â acordul va include podcasturi realizate pe platform─â, prin compania lor de produc┼úie audio, care se nume┼čte Archewell Audio. P├ón─â acum, nu a existat dec├ót un singur material, ├«n care ap─âreau am├óndoi, la pu┼úin timp dup─â ce anun┼úau parteneriatul, ├«n jurul Cr─âciunului din 2020. Acum, potrivit presei interna┼úionale, s-a confirmat c─â ducesa va ie┼či ├«n var─â cu mai multe episoade de podcast.

stanga
dreapta
2 mego2 jpg jpeg
3 gettyimages 984478698 jpg jpeg
1 profimedia 0657949480 jpg jpeg

Funda┼úia Archewell a cuplului a anun┼úat c─â ÔÇŁ├«n era dezinform─ârii, e important s─â discute cu partenerii de la Spotify pentru a avea grij─â ca tehnologiile digitale pe care oamenii le folosesc zilnic s─â fie ancorate ├«n principii solide de ├«ncredere ┼či siguran┼ú─â.ÔÇŁ Ducii de Sussex s-au pozi┼úionat foarte clar ├«mpotriva dezinform─ârilor, mai ales ├«n timpul pandemiei, de aceea vor s─â ├«nceap─â cu dreptul, ├«ntr-un mediu curat.