Cu ce s-a îmbrăcat Meghan Markle la nunta Pippei Middleton?

Chiar dacă nu s-a alăturat oaspeților regali la cununia religioasă de la biserica St. Mark, din Berkshire, Meghan Markle s-a prezentat, la brațul iubitului ei, Prințul Harry, la recepția de după, ținută în Bucklebury.

Meghan a luat parte la recepția de nuntă a Pippei. Foto: arhivă

Desigur, fotografii în acest sens n-au apărut, căci Casa Regală Britanică ține foarte mult la intimitatea cuplurilor princiare, însă au fost câțiva martori care s-au arătat mai mult decât dispuși să divulge anumite detalii despre prezența, la nunta Pippei Middleton, a Prințului Harry și a iubitei sa, actrița Meghan Markle.

Astfel, potrivit spuselor unor invitați la nuntă, Meghan și-a făcut apariția la nunta surorii Ducesei de Cambridge într-o rochie cu spatele gol, lungă, în tonuri închise, care i-a pus în evidență silueta silfidă. Aceasta a sosit, într-adevăr, la brațul iubitului său, însă a sfârșit a fi așezată la distanță față de el, conform dorințelor Pippei de a nu așeza invitații, la mese, în cuplu.

Da, Pippa a dispus un anume aranjament la masă și a cerut să fie respectat cu strictețe. Așa se face că Meghan a stat, o mare parte din petrecere, la o distanță considerabilă de iubitul său.

Se pare că separarea cuplurilor la nunți este o cutumă veche, menită ca invitații să se cunoască între ei. Cu toate acestea, la nunta Pippei, mulți au considerat că această regulă este depășită și exagerată. „Ține de gazda dacă îi așază pe soți și pe soții împreună sau separat la evenimente formale”, ne lămurește un specialist în etichetă.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA