Cu gândul la Harry și promovând veganismul. Kate și William, haz de necaz în pat, citind ”Rezerva”

25 ianuarie, 2023
Dubluri Kate și William jpg

Una dintre dublurile Prinților de Wales a participat într-o ingenioasă campanie de promovare a alimentelor lipsite de cruzime.

Imaginile sunt foarte amuzante și în ton cu atmosfera generală din Marea Britanie, după ce Prințul Harry a făcut dezvăluiri și acuzații zgomotoase vizavi de fratele și cumnata sa, Prințului William și Kate Middleton și de Camilla, soția tatălui său, marea rivală a Prințesei Diana și actuala regină consoartă.

Și cum orice publicitate merită stoarsă la maxim, fotografa  Alison Jackson a publicat o serie de imagini inedite pentru promovarea unui ianuarie vegan, cu produse ”Birds Eye Green Cuisine” realizate exclusive cu materie primă pe bază de plante.

Campanie dubluri jpg

Mâncarea vegană este din ce în ce mai căutată, peste tot pe glob. Și opțiunile se diversifică de la an la an. Potrivit acestei surse care propune feluri de mâncare consacrate, dar vegane, fotografa a ales dubluri ale membrilor familiei regale pentru extra vizibilitate. Ba chiar și dublura premierului britanic, prezentat alături de familie.

Dublura premier jpg

De aceea, fotografiile au avut un mare succes. Îi vedem pe cei care-i reprezintă pe Kate și William în pat, mâncând de zor burgeri vegani și citind cu nesaț cartea Spare/Rezervă, scrisă de Prințul Harry.

Nici Regele Charles și Regina Camilla nu au scăpat de parodie, însă ei sunt mult mai oficiali, căci mănâncă pe canapea și sunt îmbrăcați de zi.

Dubluri Charles și Camilla jpg

Meniul vegan delicios propune toate bunătățile, însă în varianta din plante: burgeri, hot dog, degețele, chifteluțe, aripioare, șnițele etc.

Aceasta este propunerea fotografei Alison Jackson pentru un ”Ianuarie reimaginat”.

Ea a mărturisit: ”Munca mea este să accentuez viața privată a persoanelor publice prin lumina artei. Ca și cum am privi cu toții prin gaura cheii. Să aflăm secretele pe care ni le dorim. Iar eu și practic ceea ce predic. O mare parte din alimentația mea se bazează pe produsele vegane. Sunt dedicată ședințelor foto pe care le realizez minuțios, cu atenție la detalii. Așa că între treburile zilnice, caut să strecor gustări ușoare și delicioase. Și știu că mă pot baza pe alegerile vegane variate.”

Victoria Westwood, Director de vânzări Green Cuisine în Marea Britanie și Irlanda spune: ”Campania noastră se bazează pe imagini amuzante, iar mesajul este despre cum putem reduce ușor și delicios consumul de carne.”

Cu toate acestea, englezii nu au primit campania cu brațele deschise, mai ales că membrii familiei regale britanice nu sunt deloc vegani. Ba mai mult, au practicat vânătoarea regulat de sute de ani, iar carnea nu le lipsește din meniu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}