Cu o floare nu se face primavară în viaţa lui Meghan! Reacţia ducesei la buchetul primit de la tatăl ei în ziua în care a împlinit 40 de ani

8 august, 2021
1 markle fotojet jpg jpeg

Thomas Markle i-a trimis un buchet de flori fiicei lui de ziua ei. Să fi fost de-ajuns acest gest pentru a îngropa securea războiului între tată şi fiică?

Thomas Markle susţine că i-a trimis Ducesei de Sussex un bughet de trandafiri, pentru a marca împlinirea a 40 de ani. Însă tot el declară că nu a primit din partea copilului său niciun „Mulţumesc!”. Cu alte cuvinte l-a ignorat complet. Trist, dar adevărat!

Socrul Prinţului Harry a declarat, pentru TMZ, că a trimis o duzină de trandafiri roşii cu doi trandafiri galbeni în mijloc, care să semnifice cei doi copii pe care-i are Meghan – Archie (2) şi nou-născuta Lilibet. Thomas a precizat, de asemenea, că buchetul respectiv a fost însoţit şi de o felicitare, pe care a scris: „Îţi urez «La mulţi ani!» şi zile mai senine!”

stanga
dreapta
2 markle profimedia 0615560069 jpg jpeg
3 meghan markle thomas markle profimedia 0615560094 jpg jpeg
4 meghan markle thomas markle profimedia 0615560056 jpg jpeg
1 markle fotojet jpg jpeg

Cu ocazia interviului pe care l-a oferit celor de la TMZ, fostul operator de imagine de la Hollywood a adăugat că-şi doreşte să facă parte din viaţa nepoţilor lui, însă, în acelaşi timp, a declarat şi că e OK că Meghan nu i-a răspuns în niciun fel.

Supărată pe tatăl ei

Relaţia tată-fiică s-a stricat chiar înainte de nunta lui Meghan cu Prinţul Harry, în 2018, când el a mimat o şedinţă foto pentru presă – cu pregătirea lui pentru marele eveniment – şi a făcut publică o scrisoare de-ale lui Meghan în tabloide.

Meghan locuieşte acum în California, cu soţul ei şi cei doi copii ai lor, şi a abordat delicatul subiect al relaţiei cu tatăl ei în timpul interviului cu Oprah Winfrey, din acest an, spunând că ea nu-i poate ierta trădarea tatălui.

“Mă uit la Archie şi nu-mi pot imagina că i-aş putea face vreodată ceva rău în mod intenţionat. Nu-mi pot imagina asta, aşa că mi-e greu să înţeleg ce a făcut tatăl meu...”, a spus Meghan.

Totuşi buchetul de flori trimis de Thoms fiicei lui să fie fost oare ramura de măslin mult aşteptată?

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan archie jpg
kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg