Cu picioarele pe pământ! Prințesa Beatrice n-are pretenții când călătorește, zboară la clasa economy

19 iunie, 2024

Prințesa Beatrice, în vârstă de 35 de ani, n-are pretenții regale atunci când călătorește în străinătate!

Prințesa Beatrice în argintiu jpg

Face parte din familia regală britanică, însă Prințesa Beatrice a dovedit că este la fel ca toată lumea când a zburat cu avionul la clasa economy pentru a participa la un eveniment. O sursă a dezvăluit pentru publicația Page Six că Prințesa Beatrice, în vârstă de 35 de ani, s-a îmbarcat luni la bordul zborului EasyJet de pe aeroportul Luton din Londra și chiar și-a cărat singură propriul bagaj la bord.

Se pare că nepoata Regelui Charles a zburat în sudul Franței pentru a lua cuvântul în cadrul unei întâlniri intitulată "Inteligența emoțională în era inteligenței artificiale", la Spotify Beach, alături de Dustee Jenkins, director de relații publice al gigantului de streaming. Prințesa Beatrice are un job full time, ea lucrează ca vicepreședinte al parteneriatelor strategice la compania americană de tehnologie Afiniti și călătorește în toată lumea pentru munca sa.

Prințesa Beatrice, care a îmbrăcat o rochie Sandro, a vorbit la eveniment despre modul în care faptul că este dislexică a ajutat-o în rolul ei, spunând: „Tehnologia, în general, mi-a oferit cu adevărat un spațiu pentru a fi cu adevărat eu însămi... Am dislexie, așa că întotdeauna am fost fascinată de modul în care funcționează lucrurile, acesta era modul în care funcționa creierul meu".

Ea a continuat: „Sunt o persoană care are o memorie vizuală bună. Așa că, intrând în minunata echipă de la Afiniti, sunt foarte norocoasă să lucrez cu unii dintre cei mai incredibili oameni, din trecut și din prezent, care m-au inspirat. Nu contează de unde vii, ce faci. Dacă poți să livrezi... acesta este pentru mine cel mai interesant lucru din sectorul tehnologic. De asemenea, fac campanie pentru a mă asigura că avem mai multe femei în acest sector”. 

În continuare, Dustee Jenkins, director de relații publice la Spotify, a părut să confirme rolul lui Beatrice în companie spunând: "Bea este o prietenă dragă și am ocazia să o urmăresc în acțiune, deoarece este consilier al echipei noastre și astfel am beneficiat enorm, deoarece ea caută să creeze mentorate, rețele, antreprenoriat - în același timp, înțelegând tehnologia”.

Prințesa Beatrice a lipsit de la Trooping the Colour

În timp ce familia regală a apărut sâmbătă, 15 iunie, la Londra, pentru parada de ziua Regelui Charles, Prințesa Beatrice a făcut o vizită de lucru la Stockholm împreună cu soțul ei și dezvoltatorul imobiliar, Edoardo Mapelli Mozzi.

Ea a vorbit la conferința Brilliant Minds 2024, unde i s-a alăturat cântăreața și prietena sa Ellie Goulding.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg