Cu un singur cuvânt, Harry a distrus orice posibilitate de reconciliere cu fratele său, Prințul William

29 mai, 2023

Dorința Prințului Harry care i-a distrus orice posibilitate de împăcare cu fratele William! Situație cât se poate de ingrată între cei doi frați regali, care nu-și mai vorbesc, dar care cu siguranță încă țin unul la altul.

William și Harry, Getty (1) jpg

Relația celor doi copii ai Regelui Charles este pe butuci, iar asta s-a văzut la încoronarea din 6 mai, unde Prințul Harry părea mai stingher ca niciodată.

Potrivit expertei regale Daniela Elser, Prințul Harry a folosit un cuvânt care l-a costat scump în relația cu fratele său, se arată în publicația britanică Express. Căci Ducele de Sussex pare că și-ar fi semnat sentința odată cu apariția autobiografiei ”Rezervă”.

Comentatoarea regală susține că folosirea unui singur cuvânt a cântărit enorm în decizia Prințului moștenitor William de a renunța la împăcarea cu fratele rătăcitor. Folosind expresia ”am căutat să mă eliberez și am plecat în SUA” sugerează publicului larg că Prințul Harry nu era liber. Era încorsetat mezinul Prințesei Diana? Cum într-o țară liberă, Harry, atât de iubit cândva de familia, a ajuns să se considere prizonier?

Așa cum se observă în cartea ”Rezervă”, războiul fraților a fost mai degrabă o confruntare tacită între cele două cumnate regale, căci Harry vorbește despre viața sa referindu-se în cea mai mare parte la cuplul său pe care l-a format cu Meghan, iar conflictele cu fratele, mai mult sau mai puțin închipuite, o vizau, invariabil, și pe Prințesa Catherine.

Cumva, a fost mai mult vorba de patru caractere tari, de două cupluri care au încercat să facă tot posibilul pentru a se impune, iar Ducii de Sussex par a avea o problemă cu autoritatea.

Potrivit expertei regale Daniela Elser, acum, mai mult ca niciodată, șansele de reconciliere între frați sunt infime și totul mai cu seamă din cauza cuvântului ”eliberare”, un cuvânt greu, care incriminează subtil cuplul regal al Prinților de Wales.

În căutarea mult doritei eliberări și a libertății, Prințul Harry pare că și-a semnat singur desprinderea de familie și mai cu seamă de fratele său.

Cu toate acestea, William nu l-a scos cu totul din casa sa pe Harry. Într-un filmuleț din social media, fanii regali au observat că prințul moștenitor încă ține pe o etajeră o fotografie emoționantă cu mama sa și ei doi, ceea ce i-a făcut pe oameni să nu-și piardă speranța, spunând că poate mai există o mică, mică șansă de împăcare a fraților.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg