Cu un singur cuvânt, Harry a distrus orice posibilitate de reconciliere cu fratele său, Prințul William

29 mai, 2023

Dorința Prințului Harry care i-a distrus orice posibilitate de împăcare cu fratele William! Situație cât se poate de ingrată între cei doi frați regali, care nu-și mai vorbesc, dar care cu siguranță încă țin unul la altul.

William și Harry, Getty (1) jpg

Relația celor doi copii ai Regelui Charles este pe butuci, iar asta s-a văzut la încoronarea din 6 mai, unde Prințul Harry părea mai stingher ca niciodată.

Potrivit expertei regale Daniela Elser, Prințul Harry a folosit un cuvânt care l-a costat scump în relația cu fratele său, se arată în publicația britanică Express. Căci Ducele de Sussex pare că și-ar fi semnat sentința odată cu apariția autobiografiei ”Rezervă”.

Comentatoarea regală susține că folosirea unui singur cuvânt a cântărit enorm în decizia Prințului moștenitor William de a renunța la împăcarea cu fratele rătăcitor. Folosind expresia ”am căutat să mă eliberez și am plecat în SUA” sugerează publicului larg că Prințul Harry nu era liber. Era încorsetat mezinul Prințesei Diana? Cum într-o țară liberă, Harry, atât de iubit cândva de familia, a ajuns să se considere prizonier?

Așa cum se observă în cartea ”Rezervă”, războiul fraților a fost mai degrabă o confruntare tacită între cele două cumnate regale, căci Harry vorbește despre viața sa referindu-se în cea mai mare parte la cuplul său pe care l-a format cu Meghan, iar conflictele cu fratele, mai mult sau mai puțin închipuite, o vizau, invariabil, și pe Prințesa Catherine.

Cumva, a fost mai mult vorba de patru caractere tari, de două cupluri care au încercat să facă tot posibilul pentru a se impune, iar Ducii de Sussex par a avea o problemă cu autoritatea.

Potrivit expertei regale Daniela Elser, acum, mai mult ca niciodată, șansele de reconciliere între frați sunt infime și totul mai cu seamă din cauza cuvântului ”eliberare”, un cuvânt greu, care incriminează subtil cuplul regal al Prinților de Wales.

În căutarea mult doritei eliberări și a libertății, Prințul Harry pare că și-a semnat singur desprinderea de familie și mai cu seamă de fratele său.

Cu toate acestea, William nu l-a scos cu totul din casa sa pe Harry. Într-un filmuleț din social media, fanii regali au observat că prințul moștenitor încă ține pe o etajeră o fotografie emoționantă cu mama sa și ei doi, ceea ce i-a făcut pe oameni să nu-și piardă speranța, spunând că poate mai există o mică, mică șansă de împăcare a fraților.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg