Cui îi stă mai bine cu barbă? Prințul William și David Beckham, împreună pentru o cauză nobilă

2 octombrie, 2024

Spre surprinderea tuturor, Prințul William și David Beckham au apărut împreună la un eveniment!

Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg

Marți, 1 octombrie, Prințul William și-a început ziua alături de fostul star al fotbalului David Beckham, sărbătorind achiziționarea unui nou elicopter pentru organizația caritabilă London's Air Ambulance. Aceasta a marcat încheierea cu succes a campaniei sale de strângere de fonduri „Up Against Time”, care a adus peste 21 de milioane de dolari pentru finanțarea a două elicoptere H135 noi.

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, i-a arătat lui David Beckham, în vârstă de 49 de ani, cabina de pilotaj a aeronavei roșu aprins. Prințul de Wales l-a invitat pe Beckham să facă parte din campania Omaze care a ajutat la strângerea a aproximativ 6 milioane de dolari.

În calitate de susținători cheie ai apelului, Prințul William și David Beckham au semnat unul dintre cele două elicoptere noi: William a scris: „Înapoi la treabă”, în timp ce Beckham a scris: „Mulțumesc. Fly Safe Love David Beckham”. Prințul William a pozat, de asemenea, cu unii dintre membrii echipajului. Ulterior, fusese planificat ca William să asiste la decolarea unuia dintre elicoptere deasupra aerodromului, însă vremea ploioasă din Marea Britanie a făcut imposibilă călătoria planificată.

Apelul „Up Against Time” a fost lansat în 2021 după ce a devenit clar că elicopterele MD902 ale London's Air Ambulance Charity se apropiau de sfârșitul duratei lor operare, ceea ce reprezenta un posibil pericol.

Datorită succesului campaniei de strângere de fonduri, echipa medicală poate continua să furnizeze servicii de salvare a vieții în întreaga Londră, potrivit biroului lui William de la Palatul Kensington. În timpul vizitei sale, Prințul William s-a întâlnit cu echipajele medicale și de piloți care vor utiliza noile elicoptere, aflând cum aeronavele modernizate le vor îmbunătăți activitatea. De asemenea, a avut ocazia să se întâlnească cu inginerii Airbus implicați în proiectarea și dezvoltarea elicopterelor, împreună cu donatorii și susținătorii care au contribuit la succesul campaniei „Up Against Time”.

Pe 9 august, Prințul William a folosit platformele de socializare pentru a sărbători succesul campaniei: „Veste fantastică! Acest lucru va avea un impact salvator”, a scrie el pe X, fostul Twitter.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Beatrice si sotul Edoardo Mapelli Mozzi   Casa Regala jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg