Culisele unui mariaj complicat. Ce au făcut Albert și Charlene, înainte ca prințesa să plece iar

28 august, 2023

Cât de neclară este situația celebrului cuplu de la Monaco. Când totul părea bine, lucrurile iau din nou o întorsătură neașteptată. Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene trec iar prin agonie și extaz.

Charlene de Monaco, Albert și copiii, Profimedia jpg

Prințul și prințesa Monaco sunt părinții gemenilor Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 8 ani. Micuții sunt adorabili și seamănă enorm cu fosta sportivă olimpică, născută în Africa de Sud.

În ciuda zvonurilor că fosta blondină devenită o șatenă diafană iarăși s-a supărat pe soțul său, Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco și-au luat puțin timp liber de la îndatoririle lor publice pentru a se bucura de o vacanță în familie la începutul acestei luni.

Fotografiile publicate recent de MailOnline arată cuplul bucurându-se de timp de calitate împreună pe o plajă din Corsica.

Charlene, 45 de ani, și Albert, 65 de ani, au îmbrăcat ambii costume de baie cu mâneci lungi, în timp ce făceau scufundări sau se plimbau cu caiacul. Cuvântul de ordine a fost distracție. Cuplul princiar s-a bucurat din plin de snorkeling.

Cei doi, care nu de mult au sărbătorit 12 ani de mariaj, au fost surprinși inclusiv în ipostaze tandre! Prințesa Charlene și-a îmbrățișat soțul în apă. Potrivit tabloidului britanic, familia regală din Monaco și-a petrecut ultima lună de vară la bordul unui iaht în largul insulei franceze, renumită pentru peisajul său uimitor de coastă.

Toate bune și frumoase, până când neașteptatul s-a întâmplat iarăși. În mod inexplicabil, Prințesa Charlene și-a dezactivat contul de Instagram, unde avea aproape jumătate de milion de urmăritori. Deocamdată, a rămas activ doar contul oficial al Fundației Prințesei Charlene.

În decursul acestui mariaj, nu de puține ori s-a zvonit că relația lor nu este așa de drăgăstoasă cum ne-am aștepta. Inclusiv în luna martie a acestui an, Prințul Albert de Monaco s-a văzut nevoit să infirme speculațiile potrivită cărora el și Charlene s-ar fi despărțit.

Un purtător de cuvânt al Palatului a transmis o declarație a lui Albert în care scria: „Aș dori să infirm oficial zvonurile rău intenționate vehiculate de revista franceză Royauté. Vă rog să ignorați acest articol care este total nefondat”.

Recent, o altă bombă a explodat în ceea ce privește fericirea cuplului regal de la Palatul monegasc: Charlene de Monaco „locuiește în prezent în Elveția și își vede soțul doar cu programare”, este informația pe care a lansat-o în presă un apropiat al prinților.

Presa germană și franceză a mai raportat că prințesa în vârstă de 45 de ani se întâlnește cu Prințul Albert doar din motive ceremoniale, pentru a-i fi alături la evenimentele oficiale.

O persoană din interiorul palatului monegasc a declarat pentru publicația franceză Voici că fosta înotătoare olimpică și fiul lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de ceremonii”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg