Culisele unui mariaj complicat. Ce au făcut Albert și Charlene, înainte ca prințesa să plece iar

28 august, 2023

Cât de neclară este situația celebrului cuplu de la Monaco. Când totul părea bine, lucrurile iau din nou o întorsătură neașteptată. Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene trec iar prin agonie și extaz.

Charlene de Monaco, Albert și copiii, Profimedia jpg

Prințul și prințesa Monaco sunt părinții gemenilor Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 8 ani. Micuții sunt adorabili și seamănă enorm cu fosta sportivă olimpică, născută în Africa de Sud.

În ciuda zvonurilor că fosta blondină devenită o șatenă diafană iarăși s-a supărat pe soțul său, Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco și-au luat puțin timp liber de la îndatoririle lor publice pentru a se bucura de o vacanță în familie la începutul acestei luni.

Fotografiile publicate recent de MailOnline arată cuplul bucurându-se de timp de calitate împreună pe o plajă din Corsica.

Charlene, 45 de ani, și Albert, 65 de ani, au îmbrăcat ambii costume de baie cu mâneci lungi, în timp ce făceau scufundări sau se plimbau cu caiacul. Cuvântul de ordine a fost distracție. Cuplul princiar s-a bucurat din plin de snorkeling.

Cei doi, care nu de mult au sărbătorit 12 ani de mariaj, au fost surprinși inclusiv în ipostaze tandre! Prințesa Charlene și-a îmbrățișat soțul în apă. Potrivit tabloidului britanic, familia regală din Monaco și-a petrecut ultima lună de vară la bordul unui iaht în largul insulei franceze, renumită pentru peisajul său uimitor de coastă.

Toate bune și frumoase, până când neașteptatul s-a întâmplat iarăși. În mod inexplicabil, Prințesa Charlene și-a dezactivat contul de Instagram, unde avea aproape jumătate de milion de urmăritori. Deocamdată, a rămas activ doar contul oficial al Fundației Prințesei Charlene.

În decursul acestui mariaj, nu de puține ori s-a zvonit că relația lor nu este așa de drăgăstoasă cum ne-am aștepta. Inclusiv în luna martie a acestui an, Prințul Albert de Monaco s-a văzut nevoit să infirme speculațiile potrivită cărora el și Charlene s-ar fi despărțit.

Un purtător de cuvânt al Palatului a transmis o declarație a lui Albert în care scria: „Aș dori să infirm oficial zvonurile rău intenționate vehiculate de revista franceză Royauté. Vă rog să ignorați acest articol care este total nefondat”.

Recent, o altă bombă a explodat în ceea ce privește fericirea cuplului regal de la Palatul monegasc: Charlene de Monaco „locuiește în prezent în Elveția și își vede soțul doar cu programare”, este informația pe care a lansat-o în presă un apropiat al prinților.

Presa germană și franceză a mai raportat că prințesa în vârstă de 45 de ani se întâlnește cu Prințul Albert doar din motive ceremoniale, pentru a-i fi alături la evenimentele oficiale.

O persoană din interiorul palatului monegasc a declarat pentru publicația franceză Voici că fosta înotătoare olimpică și fiul lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de ceremonii”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg