Cum a arătat Crăciunul familiei regale britanice

Citeste tot despre:

, , ,

Nu este cel mai fericit Crăciun al familiei regale britanice, și nu neapărat din cauza dispariției unuia dintre artiștii prețuiți de aceasta, George Michael, ci și din cauza stării sănătății Reginei Elisabeta. Pentru prima dată în 30 de ani, suverana nu a participat la slujba tradițională de Crăciun organizată la reședința ei de la Sandringham, din cauza unei răceli groaznice.

gallery_5_3-a (1)
O parte a familiei regale, la slujba de Crăciun

Dacă Majestatea Sa a preferat să petreacă timpul în casă, pentru a nu agrava situația, ceilalți membri ai familiei regale au putut fi zăriți în timp ce se îndreptau către biserică.

gallery_5_3-a
Dizidenții au petrecut cu familia lui Kate

Toți ochii au fost, bineînțeles, pe Kate Middleton, Prințul William și copiii lor, George și Charlotte. Chiar dacă aceștia nu au fost prezenți la Sandringham, cu restul familiei regale, cei patru au fost zăriți la slujba de dimineață de la biserica St Mark’s din Englefield, Berkshire, acolo unde locuiesc părinții ducesei.

gallery_3_5-a
Prințul Harry

Cat despre Prințul Harry, aflat fără iubita lui, Meghan  Markle, acesta a rămas fidel tradiției și a petrecut sărbătorile pe domeniul reginei, alături de Prințul Charles, soția acestuia, Camilla, și restul rudelor sale cu sange albastru.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA