Cum a arătat ultima reuniune a celor cinci fiice ale Regelui Mihai

Înmormântarea Majestăţii Sale a fost un prilej dureros de reîntâlnire a celor cinci principese, dar un moment pe care cu toate îl aşteptau de ani buni.

De mulţi ani, principesele Margareta, Elena, Irina, Sofia şi Maria n-au mai fost atât de unite. Trecerea în nefiinţă a părintelui lor a fost un prilej dureros de reuniune, dar în contextul renegării Irinei Walker, după scandalul luptelor de cocoşi din Statele Untie, cele cinci surori nu s-au mai întâlnit precum o făceau în anii precedenţi.

Aşadar, întâlnirea din România a fiicelor Regelui Mihai a fost şi o ocazie de-a se reconcilia cu trecutul şi de-a se regăsi reciproc.

Sărbătorile de anul acesta de la Castelul Săvârşin au fost mai triste decât în alţi ani, fiind primele petrecute fără părinţii lor dragi, Regina Ana şi Regele Mihai. Cu toate acestea, principesele au profitat de aceste zile pentru a depăna amintiri, a schimba impresii şi a se simţi, din nou, ca o familie.

Într-un instantaneu făcut public astăzi de Familia Regală, o vedem pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, înconjurată de surorile ei, Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria și Irina, în seara de Ajun, acum trei săptămâni. Alături de Majestatea Sa stă Alma, un ciobănesc elvețian de doi ani, câinele cuplului regal. Fotografia a fost realizată în sufrageria de iarnă a castelului Săvârșin, pe 24 decembrie 2017, înaintea cinei de familie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA