Cum a fost la nunta Prințului Ernst de Hanovra? Frații Casiraghi au strălucit

După cununia civilă care a avut loc săptămâna trecută, sâmbătă, 8 iulie, Prințul Ernst August Jr. de Hanovra, fiul vitreg al Prințesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit și religios cu creatoarea de modă Ekaterina Malysheva.

Ernst August de Hanovra și Ekaterina Malysheva
Mireasa este designer vestimentar

Nunta a avut loc chiar în Hanovra, în fața a 600 de invitați și a mii de localnici, care s-au adunat în fața bisericii, pentru a-i felicita pe tinerii căsătoriți. Recepția de nuntă a avut loc la castelul Marienburg, aflat în proprietatea familiei nobiliare de Hanovra.

Cea mai de marcă absență de la nuntă a fost cea a tatălui ginerelui, Prințul Ernst August de Hanovra, care este încă soțul Carolinei de Monaco, deși cei doi trăiesc de mult despărțiți. Conducătorul casei de Hanovra nu a participat la acest eveniment din cauza unei dispute financiare cu fiul său cel mare, în vârstă de 33 de ani. Ernst este unul dintre cei doi fii proveniți din mariajul seniorului cu elvețianca Chantal Hochuli, acesta având și o fiică, pe Alexandra, din căsătoria cu Caroline de Monaco.

La ieșirea din biserică
Pierre Casiraghi, soția lui, Beatrice Borromeo, și sora Charlotte
Prințesa Alexandra de Hanovra
Andrea Casiraghi cu soția Tatiana Santo Domingo și cei doi copii ai lor
Andrea Casiraghi și micuțul Sasha

Mireasa a purtat o rochie somptuoasă din dantelă Chantilly și perle, creată de designerul libanez Sandra Mansour. Chiar dacă Prințesa Caroline de Monaco nu a participat la nunta fiului său vitreg, copiii acesteia au răspuns invitației lui Ernst, iar Prințesa Alexandra de Hanovra (17), sora de mamă a mirelui, a fost chiar domnișoară de onoare.

Frații Charlotte, Pierre și Andrea Casiraghi au fost și ei prezenți la nunta regală din Germania, ultimii doi fiind însoțiți de soțiile lor, iar Andrea chiar și de cei doi copii ai lui, Sasha și India.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA