Cum a fost nunta lui Harry și a lui Meghan? Noi fotografii spectaculoase difuzate azi, pe Netflix

15 decembrie, 2022

Albumul de nuntă al lui Meghan și-al lui Harry! Imagini nemaivăzute de la nunta celor doi au fost difuzate, azi, în noile episoade ale documentarului Netflix.

harry si meghan profimedia 0744177017 jpg

Fotografiile din ziua cea mare a ducilor, din mai 2018, includ instantanee ale cuplului tăindu-și tortul de nuntă, pe Prințul Harry ținând un discurs și pe mama miresei, Doria Ragland, aplaudând în timpul unui alt discurs.

Documentarul în șase părți al familiei Sussex este cel mai vizionat astfel de pe program de pe platforma Netflix, semn că dealul de aproape 100 de milioane de dolari semnat de duci a fost o investiție bună pentru gigantul de streaming.

Dacă prima parte a documentarului a acoperit începutul relației celor doi, aceasta a doua parte vine cu imagini în premieră de la nunta lui Harry cu Meghan, care a avut loc la Castelul Windsor, dar și cu cadre în care apare și regretata Regină Elisabeta a II-a. 

Este pentru prima dată când telespectatorii au ocazia să intre în culisele unei petreceri de nuntă regală, iar Harry și Meghan chiar au fost generoși cu aceste imagini inedite.

Putem vedea, așadar, multe cadre de pe ringul de dans, cu un Harry și o Meghan care dansează de mama focului, imagini cu focul de artificii spectaculos care a încununat petrecerea de la Windsor, cu unii invitați faimoși precum Elton John sau Idris Elba, cât și unele poze formale de nuntă care nu au fost date publicității, până acum.

Ultimele trei episoade ale documentarului Ducilor de Sussex pot fi vizionate, de astăzi, pe Netflix, și promit să fie mai incisive decât primele trei, vorbind despre decizia lui Harry și a lui Meghan de a părăsi familia regală și de a se stabili în SUA și aducând noi acuzații palatului, printre care cea legată de refuzul acestuia de a o proteja pe Meghan de articolele negative din presă și de a le oferi securitate Ducilor de Sussex. Evident că și factorul rasă a fost adus, din nou, în discuție...

Foto: Netflix, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William (6) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}