Cum a fost primită acasă Kate Middleton de George, Charlotte și Louis, copiii ei și ai Prințului Willam

2 februarie, 2024

Kate Middleton, Prințesa de Wales, s-a întors săptămâna aceasta acasă după o spitalizare de 14 zile în urma unei operații abdominale.

Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a avut parte de o petrecere specială de bun venit acasă din partea copiilor ei atunci când a fost externată din spital, a afirmat o persoană din interiorul familiei regale.

Prințesa de Wales a petrecut două săptămâni la clinica exclusivistă The London Clinic, după ce a fost supusă unei "intervenții chirurgicale abdominale planificate".

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu și-ar fi vizitata mama la spital, dar sursa a precizat că aceasta "i-a văzut pe toți copiii" după procedură prin apeluri video. Cei trei copii regali au fost însă  foarte activi de când mama lor s-a întors în casa lor de la Adelaide Cottage din Windsor, scrie The Express

Sursa a declarat: "I-au făcut cu toții niște felicitări de "însănătoșire grabnică" împreună cu câteva dintre gustările ei preferate".

George, Charlotte și Louis vor avea probabil ocazia să petreacă mult timp cu mama lor, Kate Middleton, în timp ce aceasta se recuperează, deoarece Palatul Kensington a confirmat luna trecută că aceasta va lua o pauză de la îndatoririle sale.

În declarația prin care a anunțat că Prințesa Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală, Palatul a precizat că nu se așteaptă ca ea să se întoarcă la muncă cel puțin până la Paște. Detaliile despre operația ei au fost ținute sub tăcere pentru moment, dar o altă sursă a declarat pentru US Weekly că ea "ar putea dezvălui mai multe informații" la "momentul potrivit'. Prințul William a renunțat, de asemenea, la angajamentele sale pentru a o susține pe Prințesa de Wales și pe copiii lor în timp ce aceasta se recuperează.

Se aștepta ca perechea să călătorească spre Roma în primăvară, dar turneul a fost amânat pe termen nedefinit, alături de o altă vizită planificată în străinătate, pentru a-i permite să preia "mai multe sarcini de îngrijire a copiilor pentru el și Kate Middleton".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg