Cum a fost "taxată" apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour! Cât s-a pregătit pentru eveniment

19 iunie, 2024

Apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour, pe 15 iunie, a fost analizată până la cel mai mic detaliu, iar acum Prințesa de Wales a fost „taxată”.

Kate Middleton  GettyImages jpg

Fanii lui Kate Middleton nu ar trebui să se aștepte prea curând la o nouă ieșire a Prințesei de Wales, după apariția sa la Trooping the Colour. Kate Middleton are nevoie de o "odihnă lungă și binemeritată", a declarat luni expertul regal Katie Nicholl în emisiunea "Entertainment Tonight". „Cred că o zi ca cea de sâmbătă, în care știe că ochii lumii sunt ațintiți asupra ei, își va pune amprenta", a explicat ea. „Nu cred că ne putem aștepta să o vedem în public pentru o vreme. Va fi nevoie de recuperare”. 

Tot ea a spus că participarea lui Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, la evenimentul de sâmbătă, pe fondul luptei sale împotriva cancerului, trebuie să fi necesitat "o cantitate uriașă de pregătire, timp, efort și energie". „A stat în picioare o perioadă lungă de timp. A existat un moment în care ea privea parada ... și i s-a oferit un loc, pe care l-a acceptat cu recunoștință. Asta este doar o mică recunoaștere a faptului că nu este la fel de puternică, nu este la fel de în formă ca înainte de a fi diagnosticată cu această boală". 

Katie Nicholl a continuat spunând că ieșirea a fost "decizia exclusivă" a prințesei, care a "trecut recent peste un mare impas" în tratamentul ei. Kate Middleton și-a împărtășit diagnosticul în martie, la două luni după ce a renunțat la îndatoririle publice în urma unei operații abdominale. Înainte de a-și dezvălui problemele de sănătate, absența ei a generat teorii ale conspirației din belșug pe internet.

Utilizatorii rețelelor de socializare nu numai că au bârfit despre faptul că Prințul William ar fi avut o aventură cu Lady Rose Hansbury, lucru negat de avocații acesteia, dar au răspândit și speculații potrivit cărora Kate Middleton ar fi folosit o dublură pentru o ieșire la un magazin agricol. Andy Cohen, Blake Lively și mai multe vedete și-au cerut ulterior scuze pentru că au alimentat zvonurile după ce a ieșit la iveală diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton. Prințesa a explicat că a ales să păstreze pentru o perioadă tăcerea deoarece a vrut să "explice totul" despre boala ei celor trei copii ai ei, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 9 ani, și prințul Louis, 6 ani, într-o "manieră adecvată".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg