Cum a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Sfat prețios al Raniei pentru Rajwa

22 septembrie, 2023

Rajwa s-a căsătorit cu Prințul moștenitor al Iordaniei pe 1 iunie 2023. Prințesa o va înlocui, când va veni timpul, pe actuala regină a Iordaniei, Rania. Ea dezvăluit ce sfat prețios i-a dat nurorii sale, chiar înainte de a se căsători cu fiul ei.

Rania și Rajwa, Profimedia jpg

Prințesa Rajwa a Iordaniei a primit sfaturi de la soacra ei, regina Rania, înainte de a se căsători cu prințul moștenitor Hussein. În timpul unei apariții la emisiunea TODAY, regina și-a amintit ce i-a spus nurorii sale înainte să intre în familia regală iordaniană.

”Am luat-o deoparte pe Rajwa, chiar înainte ca fiul meu să anunțe public logodna. Am vrut neapărat să știe că nu există un nivel de aprobare de 100%. I-am zis: Vei avea întotdeauna oameni și împotriva ta, iar sfatul pe care vreau să-ți dau este: te rog, încearcă să nu citești comentariile”, a spus Regina Rania a Iordaniei.

Maiestatea Sa Ea a detaliat în emisiunea TODAY, lui Hoda Kotb: ”I-am mai spus: Vor fi momente când te vei îndoi de tine. Te vei lovi inclusiv de negativitate, care nu este despre tine, ci o oglindă a celor nemulțumiți, nefericiți în primul rând de ei înșiși. Nu le purta tu nefericirea lor. Rămâi concentrată pe ce ai de făcut, ca să nu-ți zgâlțâie încrederea în sine. Vei crede că nu te afectează, dar te va afecta.”

Cam așa a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Acesta a fost sfatul său prețios.

Rajwa s-a căsătorit cu fiul cel mare al Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei și al Reginei Rania, în iunie la Palatul Zahran, iar nunta lor a fost una de vis, ruptă parcă din povești.

Înainte de nunta lor regală, prințul moștenitor Hussein a dezvăluit la un forum că a cunoscut-o pe Rajwa „prin intermediul unui vechi prieten de la școală”. Logodna cuplului a fost anunțată în august 2022.

Regia Rania a vorbit mereu cu căldură despre nora ei, numind-o „răspunsul perfect la toate” rugăciunile ei pentru Hussein.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria în 1918, Profimedia jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg