Cum a încălcat Kate Middleton tradiția de ziua fiului George! Schimbarea pe care a făcut-o

23 iulie, 2024

Luni, 22 iulie, Prințul William și Kate Middleton l-au sărbătorit pe fiul lor cel mare! Prințul George a împlinit 11 ani!

Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg

Prințul William și Kate Middleton au încălcat o tradiție de lungă durată prin publicarea, luni, 22 iulie, a unei noi fotografii a Prințului George pentru a marca cea de-a 11-a aniversare a lui.

Se știe că a existat întotdeauna un precedent ca Prințul William și Kate Middleton să împărtășească imagini oficiale sub embargo pentru presă în ajunul zilelor de naștere ale copiilor lor, însă noul portret al Prințului George a fost postat direct pe rețelele de socializare în ziua lui de naștere, pe 22 iulie.

Această tradiție de lungă durată a fost schimbată de celebrul cuplu regal în aprilie, pentru cea de-a șasea aniversare a Prințului Louis, fotografia tânărului stând desculț pe o pătură pe iarbă fiind împărtășită pe conturile lor X și Instagram în ziua sa specială, pe 23 aprilie. 

Prințul William și Kate Middleton au procedat la fel pentru cea de-a noua aniversare a Prințesei Charlotte, pe 2 mai. Schimbarea modului în care soții Wales publică noi fotografii ale copiilor lor s-a datorat perioadei fără precedent prin care trece familia, în contextul în care Kate urmează un tratament împotriva cancerului, diagnosticul acesteia fiind dezvăluit pentru prima dată în martie.

Încălcarea unei alte tradiții regale

Într-o altă schimbare majoră, Kate Middleton, care realizează de mult timp fotografiile oficiale ale copiilor săi, a ales să facă poza nouă cu Prințul George în alb și negru, într-o altă abatere de la tradiție.

Fotografiile cu George, Charlotte și Louis au fost întotdeauna publicate în culori, dar de data aceasta viitorul rege a fost fotografiat în alb-negru, zâmbind pe o bancă de piatră de pe proprietatea familiei din Windsor.

Viitorul rege al Marii Britanii are zâmbetul pe buze, părul aranjat într-o parte și poartă un costum închis la culoare, asortat cu o cămașă albă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg