Cum a încălcat Kate Middleton tradiția de ziua de naștere a Prințului George

24 iulie, 2023

Cel mai mare copil al Prințului William și al lui Kate Middleton, Prințul George, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 22 iulie.

Kate Middleton și George jpg

Prințul și Prințesa de Wales au sărbătorit sâmbătă, 22 iulie, împlinirea a zece ani de la nașterea fiului lor cel mare, Prințul George, dar, într-un moment neașteptat, Kate Middleton a încălcat tradiția familiei.

Cuplul regal a publicat o nouă fotografie cu un George zâmbitor, așezat pe treptele Castelului Windsor. Prințul George a arătat adorabil, îmbrăcat fiind într-o cămașă albastră și albă în carouri, cu blugi și pantofi închiși la culoare, outfitul lui fiind asemănător cu ținutele purtate de Prințul William, scrie Hello Magazine

Cu toate acestea, în loc ca Prințesa Kate Middleton să realizeze portretul aniversar, o tradiție pe care a început-o în 2015, când a făcut primele portrete oficiale ale fiicei sale, Prințesa Charlotte, acesta au fost realizat de fotograful Millie Pilkington. Kate Middleton face de obicei publice fotografiile pe care le realizează copiilor ei la ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere și prima zi de școală. Dar, pentru a doua oară în ultimele luni, ea a apelat la Millie pentru a-și fotografia copiii.

Millie l-a surprins în aprilie și pe Louis, ea a realizat fotografia oficială a prințului cu ocazia celei de-a cincea aniversări a acestuia.

Pasiunea lui Kate Middleton pentru fotografie

Kate Middleton a avut o pasiune pentru fotografie cu mult înainte de a se alătura familiei regale. În profilul ei oficial de pe site-ul monarhiei britanice se vorbește despre dragostea ei pentru fotografie. „Prințesa de Wales are un interes îndelungat pentru artele vizuale, fotografie, design și textile, după ce a studiat Istoria Artei la Universitatea St. Andrews", se arată în acest profil.

„Alteța Sa Regală este patroana mai multor organizații artistice, printre care National Portrait Gallery, V&A și Royal Photographic Society”. Un fotograf pasionat, Prințesa a împărtășit multe dintre fotografiile sale cu publicul de-a lungul anilor. În ianuarie 2020, ea a luat parte la un proiect fotografic special pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a sfârșitului Holocaustului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg