Cum a încercat Diana să îl recucerească pe Charles atunci când a aflat că are o relaţie cu Camilla. Trucul la care a recurs prinţesa şi cum a fost primit

16 septembrie, 2021
16 dian22 jpg jpeg

Prinţesa Diana a trecut printr-o perioadă grea atunci când a aflat de infidelitatea soţului ei. Totuşi, nu a stat cu braţele încrucişate şi a încercat din răsputeri să-l recupereze.

Au trecut 40 de ani de la nunta fastuoasă dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana şi, deşi s-a încheiat cu un divorţ, rămâne cea mai discutată nuntă. Cu milioane de fani în întreaga lume, a fost, de fapt, un spectacol pentru toţi cei care o urmăreau.

Diana ştia că inima soţului ei aparţine altcuiva. Cu toate acestea, prinţesa nu putea accepta că mariajul ei s-a încheiat.

stanga
dreapta
5 printesa diana 1 jpg jpeg
2 diana32 jpg jpeg
7 diana3 jpg jpeg
10 dian1 jpg jpeg
11 dian2 jpg jpeg
3 dian3 jpg jpeg
13 dian4 jpg jpeg
dian5 jpeg

De dragul familiei, ea a încercat din răsputeri să-l determine pe soţul ei să o iubească. Ba mai mult, şi-a schimbat total stilul, a început să folosească lenjerie seducătoare, totul pentru a-l ţine departe de amanta sa, Camilla Parker Bowles. Din păcate pentru ea, nici măcar acest plan nu a dat roade.

Până în prezent, relaţia prinţului Charles cu ducesa de Cornwall este privită cu reticienţă de fanii regretatei prinţese, care consideră că reprezintă unul dintre motivele pentru care Diana nu mai este în viaţă.

Povestea ultimei sale încercări disperate de a recâştiga atenţia lui Charles a fost spusă de Richard Kay, un prieten al prinţesei, şi de Geoffrey Levy, colegul său.

Sora lui Bowles, Annabel Elliot, a găzduit o petrecere în 1989 pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare şi a invitat o mulţime de celebrităţi la eveniment, unul dintre ei fiind Alteţa Sa Regală. Prinţesa a fost invitată din simplă amabilitate; nu era de aşteptat să apară, ştiind că Bowles va participa în mod evident la petrecere. 

Din acest motiv, Diana nu a vrut îşi facă simţită prezenţa, dar s-a răzgândit mai târziu. Ştiind că soţul ei va fi cu Parker Bowles în acea noapte, a decis să fie acolo şi să încerce să o depăşească. 

„Prinţesa Poporului” a răspuns invitaţiei în ziua petrecerii, iar asta i-a provocat Ducesei de Cornwall un acces de furie, potrivit lui Kay şi Levy.

Diana încercase pentru ultima oară să-şi cucerească soţul. Ştia că năvalnica Camilla era cu 14 ani mai în vârstă decât ea, aşa că avea convingerea că mai are şanse.

Diana a vizitat departamentul de lenjerie de la Harrod şi a cumpărat ceva puţin mai seducător decât ce purta de obicei. Era pariul final.

În noaptea aceea, prinţesa s-a strecurat în exotica lenjerie, era ceva ce soţul ei nu s-ar fi aşteptat să o vadă purtând.

În timp ce se admira în oglindă, Charles a intrat şi a văzut-o. Cuvintele lui au străpuns-o ca un cuţit, căci el i-a spus că arată ridicol.

Potrivit lui Kay şi Levy, aceea a fost noaptea în care prinţesa Diana şi-a dat seama că nu mai era nimic în relaţia lor şi că a pierdut lupta cu Bowles.

Ca să înrăutăţească lucrurile, în timpul drumului spre petrecere, Charles şi-a exprimat nemulţumirea pentru că Diana a ales să îl însoţească. Toată lumea a avut un şoc atunci când au sosit, deoarece toţi erau prietenii lui Charles şi nu ai ei. 

În timp ce noaptea se prelungea, Diana i-a găsit pe Charles şi Camilla împreună, dar nu erau singuri, ci alături de un alt prieten. Deşi Diana evitase să îşi confrunte rivala, de data aceasta a decis să se îndrepte spre ei şi i-a cerut Camillei să îndepărteze de bărbaţi ca să poarte o discuţie.

"Aş vrea doar să ştii că ştiu exact ce se întâmplă. Îmi pare rău că vă stau în cale. Trebuie să fie un iad pentru amândoi, dar nu mă trataţi ca pe o idiotă", i-a strigat Diana.

Prinţesa i-a spus atunci rivalei sale că îşi doreşte soţul şi că încearcă să îşi salveze relaţia, dar mai târziu le-a dezvăluit prietenilor că a fost noaptea în care şi-a dat seama că mariajul ei s-a încheiat. În anii următori, Diana a ajuns să fie tot timpul deprimată.

În cele din urmă, s-a aflat că Charles a cerut separarea, iar Diana a susţinut-o. Chiar dacă a fost de acord, această decizie i-a provocat o „tristeţe profundă”. La urma urmei, perechea avea doi copii, iar aceştia erau nevoiţi acum să se împartă între părinţi.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg