Cum a poreclit-o Regele Charles pe Meghan Markle. Detaliul neașteptat și incredibil a fost dezvăluit

7 octombrie, 2022
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (1) jpg

Relațiile regale între anumiți membri ai monarhiei britanice nu au fost întotdeauna la fel de reci ca acum.

Ba dimpotrivă, regalii au acordat încrederea de început oricărui nou venit. Și a ținut de acele persoane dacă sentimentele s-au păstrat, au scăzut în intensitate sau au crescut. Unii nu au reușit să se acomodeze cu rigorile regale. Iar asta e de când lumea. Cu toate acestea, rebela Meghan Markle a fost cândva apreciată de actualul Rege Charles al III-lea.

Și a ieșit la iveală porecla Maiestății Sale pentru nora sa, care demonstrează cât de mult respect a avut cândva pentru ea. Este foarte flatantă!

Experta regală Katie Nicholl dezvăluie în cartea sa „The New Royals” că monarhul britanic a numit-o pe Ducesa de Sussex „Tungsten”, care este un metal dur de culoare gri-oțel, singurul metal rar si exotic, care rămâne lustruit perioade lungi de timp și care are cel mai înalt punct de topire dintre toate elementele metalice, cea mai mare densitate dintre toate metalele cunoscute și o rezistență foarte mare la zgârieturi. Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice.

bec jpeg

În felul acesta, Charles recunoștea caracterul puternic al Ducesei, cunoscuta actriță din ”Suits”.

Nicholl menționează că abilul Charles și-a dat seama imediat cum era nora lui și realizând ce armură puternică are, i s-a părut foarte potrivită porecla ”Tungsten”.

Experta regală Nicholl explică că ideea pseudonimului pentru Markle s-a născut în 2018, când Ducii de Sussex au participat la Forumul Fundației Regale alături de Prințul William și Kate Middleton, pe atunci Duci de Cambridge.

Ducii de Sussex au simțit mereu că e nevoie să fie puternici, în această familie. Și niciodată nu au rămas fără replică.

portret regal 2022, Regele Charles, Camilla, Catherine, William PNG

Cea mai recentă este una tacită, dar vizuală, care a venit ca răspuns la portretul regal cel mai recent, în care apar în haine de doliu Regele și Regina, alături de Prințul William și de Prințesa Catherine.

Harry și Meghan nu au rămas datori, ci au transmis de îndată un portret oficial și cu ei, unul considerat de specialiști mai mult un afront, dat fiind faptul că Ducesa este îmbrăcată în roșu, în puternică contradicție cu hainele cernite purtate de regalii activi ai monarhiei britanice.

Harry și Meghan Markle

Perioada alinturilor însă a trecut, iar Regele Charles este chiar decis să taxeze toate derapajele rebelului său fiu și ale nurorii sale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg