Cum a reușit Kate Middleton să-și ascundă sarcina în primul trimestru

Ieri, Casa Regală a Marii Britanii anunța printr-o declarație oficială că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil și că urmează să nască prin luna aprilie a anului viitor. O veste minunată pentru regalitățile britanice, dar și pentru simpatizanții monarhiei, care s-au grăbit să-i felicite pe Kate Middleton și pe Prințul William.

Rochia spectaculoasă purtată la Garden Party-ul din Berlin.

Încă din timpul  turneul regal  de 5 zile din Germania și Polonia, din luna iulie, Kate Middleton a surprins pe toată lumea cu o nouă tunsoare și o schimbare de stil vestimentar, cu un aer fresh în garderoba sa. Și poate că aceste schimbări care o făceau să radieze se datorau unui nou suflet care creștea în pântecele sale.

O apariție strălucitare în Germania, pe 20 iulie.

Încă de pe atunci, Kate bătea apropouri legate de încă un copil în familia regală, glumind pe seama mulțimii de cadouri primite de micuții George și Charlotte în timpul vizitei lor oficiale în Europa. Chiar dacă vestea a fost făcută publică abia ieri, Ducesa a sugerat faptul că așteaptă al treilea copil încă din luna iulie. La unul dintre evenimentele din Varșovia, William și Kate au văzut o nouă jucărie destinată să liniștească bebelușii, cei doi glumind: „Trebuie să avem mai mulți copii”.

În prima zi a turneului regal, în Polonia.

Conform datelor, Kate ar trebui să fie însărcinată în luna a doua, deși nu are pic de burtă. Chiar săptămâna trecută, cu o zi înainte de comemorarea Prințesei Diana, Kate a apărut într-o superbă rochie verde deschis cu imprimeu cu maci, care i-a venit de minune, ba chiar i-a evidențiat talie subțire.

Pe 30 august, în grădina Palatului Kensington.

Cum a reușit Kate să-și țină ascunsă sarcina timp de două luni? A contribuit foarte mult schimbare de look, care a atras atenția spre vestimentație și coafură și nu la siluetă, dar și faptul că nu a fost prea mult în lumina reflectoarelor în această vară. Bineînțeles, la cât de bine arată, nimeni nu ar fi bănuit o potențială sarcină. Haideți să facem o retrospectivă a aparițiilor Ducesei de când a rămas însărcinată, din luna iulie!

Pe 30 iulie, a purtat alb în Belgia.

Ca de obicei, a fost foarte elegantă cu fiecare apariție, a evitat hainele strâmte în favoarea unor rochii structurate, din materiale vaporoase, ori cu croială cloș. Când a participat la ceremonia de comemorare din Belgia, alături de Prințul William, la sfârșitul lunii iulie, sarcina lui Kate (35) avea mai mult de o lună, dar Ducesa de Cambridge nu a arătat nicio schimbare, în afara celei vestimentare.

În cea de-a treia zi a turneului regal, în Germania.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA