Cum a schimbat diagnosticul de cancer relația dintre Prințesa Kate și Prințul William. Erau super cuplu

23 aprilie, 2024

Cancerul este una dintre probele de foc prin care poate trece un cuplu. Îți testează limitele, răbdarea, anduranța. Din păcate, cel mai simpatic cuplu de la Palatul regal este supus lunile acestea la probe de foc.

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg

Ce știa Kate cel mai bine să facă era să binedispună pe toată lumea. Acum este rândul său să beneficieze de înțelegerea celor dragi, de atenția lor și de sprijinul lor.

Prințul și Prințesa de Wales se pregătesc să sărbătorească cea de-a 13-a aniversare a nunții lor, la sfârșitul lunii. Este o dată importantă, o piatră de hotar în mariajul lor. Și pe măsură ce se apropie această dată, comentatorii regali analizează care mai este energia în cuplul lor. Cumva, ei au o legătura a lor specifică, „de nezdruncinat”! Puternică. În ciuda acestei imense provocări din prezent, tratamentul preventiv al lui Kate pentru cancer este un motiv care să-i facă și mai puternici, potrivit autorului regal Robert Jobson.

"William este stânca lui Catherine. El este constanta din viața ei și ea este centrul vieții lui", a mai spus Robert Jobson.

Vorbind în exclusivitate cu HELLO! pentru numărul din această săptămână, Robert, care urmează să publice mult așteptata carte ”Catherine, Princess of Wales: A Biography of the Future Queen” pe 4 iulie, a declarat: „Următoarea lor aniversare este o dovadă nu numai a dragostei lor, ci și a unității lor. Sunt sigur că își vor asuma împreună călătoria, știind că puterea lor constă în a fi împreună. Suișurile și coborâșurile pe care le-au înfruntat împreună le-au cimentat legătura, care acum este de neclintit”.

Nu se știe ce va plănui cuplul pentru această zi importantă, însă William va încerca, fără îndoială, să facă aniversarea cât mai specială posibil pentru soția sa. Până la urmă, prințul a fost o sursă de „confort” și „liniște” pentru Kate, de la primirea diagnosticul ei îngrijorător, în urma operației abdominale din luna ianuarie.

Prinții de Wales s-au căsătorit la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011, iar ceremonia a fost urmărită de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

Foto: GettyImages & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg