Cum a slăbit nepoata Dianei, Lady Kitty Spencer: „Oamenii îmi spuneau să sunt prea grasă!”

22 martie, 2023

Nepoata cea mare a Dianei, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 32 de ani, este fiica cea mare a lui Charles Spencer, fratele regretatei prințese.

Lady Kitty colaj  jpg

Aceasta a dezvăluit într-un interviu recent că a reușit să piardă o cantitate semnificativă de kilograme pe când avea circa 25 de ani, după ce a renunțat la dieta ei nesănătoasă. Lady Kitty a mai mărturisit că, înainte de asta, a fost ținta comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare și că mulți internauți o jigneau, spunându-i, de exemplu, că are „coapsele groase”. 

Kitty Spencer este acum model și are o siluetă frumoasă, dar înainte oamenii obișnuiau să-i trimită mesaje foarte crude pe rețelele de socializare în care îi criticau greutatea.

Nepoata Dianei a dezvăluit că unii utilizatori de Instagram i-au cerut „să mai lase prăjiturile”, iar alții au comentat pozele ei în bikini spunând că este „prea grasă”.

„Renunță la prăjituri, dragă. Ești prea grasă”, i-a scris o persoană pe Instagram, comentariu la care Kitty a răspuns: „Îmi pare rău că simți nevoia să postezi comentarii urâte sub fotografiile unor persoane pe care nu le cunoști.”

Cu toate acestea, în 2018, nepoata Prințesei Diana a decis să slăbească și a făcut acest lucru renunțând la dieta nesănătoasă pe care o urma la acea vreme.

Lady Kitty susține că primul ei job de model, precum și nunta regală a vărului ei, Prințul Harry, din 2018, au fost cei doi factori principali care au motivat-o să-și schimbe obiceiurile de viață și să slăbească. Primul ei job ca model a fost la brandul italian de modă Dolce & Gabbana, iar luni mai târziu a participat la nunta lui Meghan și a lui Harry arătând uimitor într-o rochie verde.

Kitty a explicat că a reușit să slăbească urmând o dietă echilibrată și variată, făcând alegeri sănătoase și urmând o rutină de fitness consistentă.

Dieta despre care vorbește Lady Kitty este asemănătoare cu cea mediteraneană, bogată în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg