Cum a slăbit nepoata Dianei, Lady Kitty Spencer: „Oamenii îmi spuneau să sunt prea grasă!”

22 martie, 2023

Nepoata cea mare a Dianei, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 32 de ani, este fiica cea mare a lui Charles Spencer, fratele regretatei prințese.

Lady Kitty colaj jpg

Aceasta a dezvăluit într-un interviu recent că a reușit să piardă o cantitate semnificativă de kilograme pe când avea circa 25 de ani, după ce a renunțat la dieta ei nesănătoasă. Lady Kitty a mai mărturisit că, înainte de asta, a fost ținta comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare și că mulți internauți o jigneau, spunându-i, de exemplu, că are „coapsele groase”. 

Kitty Spencer este acum model și are o siluetă frumoasă, dar înainte oamenii obișnuiau să-i trimită mesaje foarte crude pe rețelele de socializare în care îi criticau greutatea.

Nepoata Dianei a dezvăluit că unii utilizatori de Instagram i-au cerut „să mai lase prăjiturile”, iar alții au comentat pozele ei în bikini spunând că este „prea grasă”.

„Renunță la prăjituri, dragă. Ești prea grasă”, i-a scris o persoană pe Instagram, comentariu la care Kitty a răspuns: „Îmi pare rău că simți nevoia să postezi comentarii urâte sub fotografiile unor persoane pe care nu le cunoști.”

Cu toate acestea, în 2018, nepoata Prințesei Diana a decis să slăbească și a făcut acest lucru renunțând la dieta nesănătoasă pe care o urma la acea vreme.

Lady Kitty susține că primul ei job de model, precum și nunta regală a vărului ei, Prințul Harry, din 2018, au fost cei doi factori principali care au motivat-o să-și schimbe obiceiurile de viață și să slăbească. Primul ei job ca model a fost la brandul italian de modă Dolce & Gabbana, iar luni mai târziu a participat la nunta lui Meghan și a lui Harry arătând uimitor într-o rochie verde.

Kitty a explicat că a reușit să slăbească urmând o dietă echilibrată și variată, făcând alegeri sănătoase și urmând o rutină de fitness consistentă.

Dieta despre care vorbește Lady Kitty este asemănătoare cu cea mediteraneană, bogată în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg