Cum a știut Prințul Harry că Meghan este sufletul lui pereche. Ce mărturisiri a făcut despre relația lor

19 iulie, 2022
megi1 jpg

Prințul Harry a realizat că Meghan Markle este „sufletul său pereche” în timpul uneia dintre călătoriile lor în Africa.

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste mărturisiri în timp ce ținea un discurs în onoarea Zilei Internaționale Nelson Mandela la sediul Națiunilor Unite din New York.

„De când am vizitat pentru prima dată Africa, la 13 ani, am găsit întotdeauna speranță pe continent”, a spus el, numind asta „linia sa de salvare” și modul în care „a găsit pacea și vindecarea din nou și din nou”.

„Acolo m-am simțit cel mai aproape de mama și am căutat alinare după ce ea a murit”, a continuat el, „și unde am înțeles că am găsit un suflet pereche în soția mea”.

Harry și Meghan, în vârstă de 40 de ani, au vizitat Africa de două ori în timpul relației lor și o dată după ce s-au căsătorit.

Cei doi au călătorit pentru prima dată în Botswana la scurt timp după ce au început să se întâlnească, în iulie 2016 , și s-au întors în august pentru a marca aniversarea lui Meghan. Ducesa împlinea 36 de ani.

La câteva zile după ce și-au inaugurat contul comun de Instagram, în aprilie 2019, Harry și Meghan au postat o fotografie din a doua lor călătorie în Botswana , care îi înfățișa punând un guler satelit pe un elefant pentru a ajuta ecologiștii să țină evidența animalelor și a-i proteja astfel de braconieri.

megi3 jpg

Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, la Capela St. George din Londra, la Castelul Windsor, iar la nuntă au participat deopotrivă regali și celebrități.

În septembrie anul următor, la mai puțin de cinci luni după ce Meghan a născut primul copil, pe Archie, cei trei au pornit într-un turneu de 10 zile în Africa. Harry a declarat atunci că și Meghan se simte la fel de bine ca el în Africa.

Cu toate acestea, la începutul lui 2020, Harry, Meghan și Archie, acum în vârstă de 3 ani, s-au mutat pentru scurt timp din Marea Britanie pe insula Vancouver din Canada și au renunțat la îndatoririle regale.

Soții Sussex, care au devenit din nou părinți și au o fiică de un an, locuiesc în prezent într-un conac de 14, 7 milioane de dolari.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg