Cum a trădat-o Charles pe regretata Regină Elisabeta! E vorba de Prințul Harry

16 noiembrie, 2023

Regele Charles ar fi trecut peste ultima dorință a regretatei sale mame, Regina Elisabeta! E vizat Prințul Harry!

regina elisabeta harry meghan jpeg

Prințul Harry a trăit o adevărată dezamăgire că nu a aflat despre moartea regretatei Regine Elisabeta, bunica lui, decât după ce vestea a fost făcută publică lumii, se arată într-o nouă carte despre familia regală britanică.

Un fragment dintr-o nouă carte intitulată Endgame, scrisă de biograful regal Omid Scobie, susține că defuncta regină "ar fi vrut ca Harry să afle că a murit înainte ca toată lumea să știe".

Când Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie anul trecut, s-a raportat inițial că Regele Charles l-a sunat personal pe Prințul Harry pentru a-i spune vestea despre răposata sa bunică. Cu toate acestea, în cartea sa de memorii bombă "Spare", Harry contestă acest lucru și spune că a aflat despre decesul ei citind despre asta pe site-ul BBC News, odată ce a coborât dintr-un zbor spre Aberdeen, în drum spre călătoria sa spre Balmoral, unde a murit regretata regină.

În informațiile publicate de People din noua carte, se dezvăluie: "'Harry a fost distrus', a spus un prieten al ducelui. 'Relația sa cu regina era totul pentru el. Ea ar fi vrut ca el să afle înainte ca totul să se știe în lume. Ar fi putut să mai aștepte doar puțin, nu ar fi fost nimic în marea schemă a lucrurilor, dar nimeni nu a respectat deloc acest lucru'".

Între timp, noua carte susține, de asemenea, că Prințul Harry nu a fost informat despre declinul sănătății reginei înainte de moartea ei. Scobie scrie că Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, nu aveau "nicio idee" că familia regală se pregătea pentru ultimele ore de viață ale reginei.

El explică: "Cei din familia Sussex nu aveau nicio idee că Palatul Buckingham plănuia deja ultimele ore ale reginei și primele zile ale noii ere a monarhiei - până când telefonul ducelui a început să sune. Un număr necunoscut. De obicei, el le ignora pe acelea."

În descrierea cărții, care va fi lansată oficial pe 28 noiembrie, despre familia regală britanică mai scrie că: "Un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă orice pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg