Cum arăta Camilla când l-a cucerit pe Prințul Charles? Era mai frumoasă ca Diana?

Prințul Charles a sfidat toate cutumele regale de dragul ei! S-a îndrăgostit iremediabil, a fost pe punctul de a nu se căsători cu femeia pe care mama sa a ales-o pentru ei – Prințesa Diana – și i-a fost fidel chiar și după ce a spus ”Da!” altei femei. Cu toții ne-am întrebat cum a reușit Camilla Parker Bowles să cucerească inima moștenitorului tronului britanic…

foto: arhivă OK!, Getty Images, Pinterest

Sunt căsătoriți de 12 ani, însă iubiți și amanți din tinerețe

Povestea lor a început cu mult timp înainte de căsătoria lor propriu-zisă și chiar înainte de mariajul cu regretata Lady Di. Prima lor întâlnire a avut loc pe un teren de polo, pe când ea purta numele de Camilla Shand, și era cunoscută drept o tânără aristocrată dornică de distracție. I s-a prezentat Prințului, menționând că străbunica ei fusese amanta stră-străbunicului lui. Toate astea se-ntâmplau în 1970, pe când Camilla avea 23 de ani, iar Charles 22.

În 1979, cu doi ani înainte să se căsătorească cu Prințesa Diana.

Camilla nu era o persoană care să apeleze la trucuri femeiești pentru a agăța bărbați.  Nu se împopoțona, purta unghii roase și neîngrijite, nu se mai farda deloc și avea un comportament predominant băiețos. Totuși, era ca un magnet pentru bărbați. Charles nu i-a rezistat și i-a picat în mreje mai repede decât ar fi crezut cineva. Povestea lor de dragoste și amantlâcul au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal multă vreme și, probabil, vor mai ține, atâta vreme cât gândul că ea, Camilla, va ajunge cândva soția Regelui Marii Britanii, îi isterizează pe mulți.

Lady Diana Spencer și Camilla Parker-Bowles, 1980

Haideți, totuși, să trecem în revistă look-urile pe care Camilla le adopta în tinerețe, pe când era căsătorită cu Andrew Parker Bowles, dar și după divorțul de acesta!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA